В могилу серійного маніяка з Пологів Житомирської області Сергія Ткача, який вбив понад 100 невинних дівчат, вбили осиковий кілок, а із прутів лози на могилі зробили пентаграму. Холоднокровний вбивця помер у в'язниці від серцевої недостатності і похований на цвинтарі в Житомирі. Буквально на наступний день на могилі з'явилася сатанинська символіка, інформує служба новин ТСН.

Передбачається, що це зробили місцеві мешканці, родичі померлих, які обурені тим, що така людина похована поруч.

"Його за межами кладовища треба було ховати або спалити і пустити по вітру", - вважає Валентина Левчук.

Вона та інші рідні похованих на кладовищі жадають перепоховання Ткача.

"Його забрати звідси, щоб його й не було тут. Нехай викопують", - кажуть люди.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Інженер державної установи виконання покарань №8 Кіндрук Микола розповів, що пологівського маніяка повинні були поховати в окремому секторі кладовища.

"Їм виділяється сектор такий для бідних, і їх там ховають, кого родичі не забирають", - говорить він.

Проте в адміністрації кладовища кажуть, що всіх небіжчиків ховають в порядку загальної черги на вільному місці, а окремої території не передбачено ні для безрідних, ні для невпізнаних, ні для злочинців.

Люди бояться, що могилу маніяка будуть оскверняти або, вона приверне сатаністів, бо вже і цієї ночі хтось забив у грунт березовий кілок і накрутив лозу у вигляді п'ятикутної зірки.

"Ну пентаграма, знак сатани, п'ятикутна зірка", - говорить гробар Руслан Покотинский.

В адміністрації кладовища кажуть, що в разі появи звернень від людей, серійного вбивцю перепоховають десь в іншому місці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що 7 листопада у в'язниці помер самий жорстокий маніяк України. "Пологівський маніяк" стверджував, що вбив понад 100 чоловік.

Відомо, що причиною смерті відомого вбивці стала серцева недостатність.

Народився Сергій Ткач у Росії в Кемеровській області. Чоловік ґвалтував і вбивав дівчат і молодих жінок на території Криму, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей. За версією слідства, його жертвам було від 9 до 17 років.

Як повідомляв Знай.uа, маніякові у в'язницю викликали швидку.

Коли йому стало погано, в 15:00 ми викликали "швидку". У нього було дуже низький тиск, швидка його не забрала, а в 19:00 він уже помер ... Це було 4 листопада, а вчора (7 листопада) ми його вже поховали", - розповіли співробітники місць позбавлення волі.

Начальник Житомирської установи виконання покарань № 8 Костянтин Шеловский, де і відбував покарання Ткач, зазначив, що рішення про поховання було прийнято відразу ж після того, як за тілом померлого ніхто не звертався.

Нагадаємо, що у Харківській області була по-звірячому вбита 15-річна дівчинка. Місцеві жителі заявляють про ритуальному мракобіссі.