Українським копам знову довелося застосувати табельну зброю. Цього разу інцидент стався у Дніпрі. Поліцейські використали зброю після того, як водій авто, на якому намагалися сховатися підозрювані, наїхав на одного з працівників Нацполіції.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби обласного управління Нацполіції. Також копи заявили, що під час погоні один поліцейський отримав важкі фізичні ушкодження, пише Сегодня.

"Автомобіль підозрюваних поліцейські помітили 9 листопада ввечері на вулиці Байкальській в Дніпрі. На неодноразові вимоги зупинитися водій не реагував і продовжував рух. Щоб зупинити зловмисників, поліцейські застосували вогнепальну зброю", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

В результаті автомобіль з пошкодженими колесами вдалося зупинити, а втікачів було затримано.

Як стало відомо, раніше поліцейські отримали оперативну інформацію про те, що в Україну прибули двоє громадян Грузії віком 32 та 42 років, яких підозрюють у причетності до цілої серії злочинів – розбоїв, грабежів і квартирних крадіжок на території Дніпропетровської та інших областей країни.

Варто нагадати, що страшна подія шокувала жителів Кропивницького. Відомо, що на вулиці сталося криваве вбивство. За словами свідків постріли прозвучали 6 листопада близько 22.00 неподалік від супермаркету "Файно". За інформацією місцевих ЗМІ стало відомо, що жертвою виявився молодий чоловік.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на автомийці у Луцьку відбулася стрілянина, в результаті загинула одна людина, а ще двох поранено. Подія трапилася у понеділок, 5 листопада, близько 14:30 на вулиці Набережній. Біля автомийки невідомі почали перестрілку.

"Попередньо один загиблий, двох з вогнепальними пораненнями госпіталізовано. Але це попередня інформація", - сказав спікер Національної поліції Ярослав Тракало.

Нагадаємо, неадекват серед білого дня застрелив українського бізнесмена.

Як повідомляв Знай.uа засуджений на 19 років рецидивіст втік з в'язниці і захопив людей.

Знай.uа писав, озвірілі колектори викинули киян з власної квартири, Феміда спить.