Здавалося б, водіям саме час видихнути із полегшенням: довгоочікуваний закон про розмитнення машин на іноземних номерах ухвалили. Але чи справді все так райдужно, як обіцяють?

Не поспішати радіти цьому на сторінці "Dubinsky.pro" закликав журналіст, блогер Олександр Дубинський.

Мітинг "євроблях" в урядовому кварталі

"Рада "легалізувала" євробляхи і сміюся. Ну знизили вам акциз на відра. Ок. Встановили його на рівні 250-500 доларів. А ПДВ же ніхто не скасував при розмитненні, правда? Тобто, + 20% до вартості машини, визначеної митницею. при цьому оцінка автомобіля буде робитися не за вашим липовими довідками про покупку польською фірмою за 1000 євро. А за довідниками митники, в яких відра будуть коштувати не 1000 євро, а 5000. Тобто, вартість розмитнення 10-ти річного відра ціною в 1000 євро складе, як мінімум, 1500 євро. В 2.5 рази дорожче вартості самої машини. Успіх", - іронізує він.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Дубинський натякає, що поки заборонена додаткова розкомплектація та використання із комерційною метою, не можна й передавати права управління:

Мітинг "євроблях" в урядовому кварталі

"…виходить взагалі "шоколад". У сенсі, "шоколадні відра". Правду ж кажуть, лох платить двічі", - підсумував Дубинський.

Дивіться: Дубинський про новий закон для "євроблях"

Нагадаємо, Рада ухвалила новий закон про розмитнення машин на іноземних номерах. Як повідомляв "Знай.ua", водії висунули владі жорсткі вимоги.Також "Знай.ua" писав, поліцію перевели на посилений режим роботи через мітинг водіїв у Києві.