Історія сталася у звичайній американській родині з Мідленда. Рейнджер був улюбленцем у сім'ї і на велику любов відповідав відданістю. Пес чудово ладнав з дітьми, вони часто грали разом.

Чотири місяці тому Брук Элінгтон народила третю дитину – дочку Берклі. Жінка прийняла рішення народжувати вдома у воді. Не дивлячись на те, що це була вже третя вагітність пологи виявилися досить важкими. Весь цей час домашній вихованець охороняв Брук і щиро переживав за господиню.

"Я пам'ятаю, що Рейнджер був поруч під час пологів, але я й уявити не могла, що він ні на секунду не відходив від мене весь цей час. Побачивши фотографії, я зворушена до сліз. Як ніби Рейнджер розумів, що мені боляче, і хотів підтримати мене", – ділиться своїми емоціями Брук з журналістами видання The Daily Mail.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Коли маля Берклі з'явилася на світ, Рейнджер дуже тепло зустрів свою нову подружку.

Фотограф Крістін сміється: "Як тільки дівчинка народилася, пес ні на крок від неї не відходив".

І ось через кілька місяців після народження Берклі Брук показала нові фото.

На цих знімках видно, як дівчинка разом з Рэйнджером грають вдома. Дитина виглядає дуже щасливою і пес теж.

Пес виявився справжнім захисником для малятка і щодня стежить за тим, щоб з нею було все гаразд.

"Він ходить за нею всюди і дивиться на неї, – розповідає Брук Элінгтон. – Як тільки дитина народжується, собаки розуміють, що вони дуже вразливі і потребують пильного погляду. Саме тому вони намагаються захистити малюків".

Нагадаємо, мережу підірвало відео героїчного порятунку бідного пса від смертельних обіймів змії. Тварина вже не вірила в порятунок і повзуча гадина практично видавила з собаки життя. Однак дану ситуацію побачили підлітки, які гуляли неподалік.

Як повідомляв портал "Знай.uа", собака після прогулянки у лісі принесла своїй господині незвичайний сюрприз. Ним виявився дитинча коали. Як собака знайшов малюка, залишається невідомим.

Також "Знай.uа" писав, кіт Саймон служив на військовому судні королівського британського флоту "Аметист". Саймон був нагороджений кількома медалями, в тому числі – медаллю Марії Дікін.