У вівторок, 6 листопада по всій країні очікується похолодання. Про це повідомляє Гідрометцентр.

На вулиці стає все холодніше і наближення зими стає реальністю. Протягом усього тижня в Україні збережеться тенденція до похолодання. А ближче до кінця тижня мешканцям по всій країні варто чекати заморозків.

Однак поки що температура зі знаком "мінус" буде триматися лише в нічні години, рано-вранці і ввечері. Вдень 6 листопада і до кінця тижня буде зі знаком "плюс".

За прогнозами синоптиків, у вівторок опадів не буде. Змінний вітер 5-10 м/с на сході і півдні – східний, а на решті території країни – південно-східний.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

У вівторок, 6 листопада, на західній Україні збережеться суха і малохмарна погода. У регіоні буде тепліше, ніж на решті території країни, адже вдень повітря прогріється до +13-15 градусів, а вночі температура не впаде нижче +6-8 градусів.

Тепло ненадовго збережеться і в Карпатах. Вночі в гірській місцевості буде +6-8 градусів, а вдень до +12-14 градусів з мінливою хмарністю без опадів.

А ось на півночі України про теплі будуть лише мріяти, адже вночі температура опуститься від 0 до +2 градусів, а вдень повітря прогріється лише до +7-9 градусів. Опадів не очікується малохмарна погода.

На сході країни буде трохи тепліше, але ненабагато. Так, вночі повітря прогріється до +1-3 тепла, а вдень до +7-9 градусів. Опадів не буде.

На півдні України буде хмарно і без опадів. Вночі температура складе від +2-4 градусів, а вдень до +7-9 градусів. Сухо і ясно.

У центрі також очікується похолодання. Малохмарно та вдень повітря прогріється до +7-9 градусів, а вночі не опуститься нижче +2-4 градусів.

Згідно з даними Центральної геофізичної обсерваторії України, найхолоднішим цей день у Києві в 1891 році: -13,4; а найтеплішим в 1930 — +15,2.

Нагадаємо, прогноз на тиждень від відомої відьми. Світлана Калашник дає поради на кожен день.

Як повідомляв Знай. ua, прогноз народного синоптика Наталки Діденко на вівторок. Як не один антициклон, так інший.

Знай. ua писав, якою буде погода на 6 листопада в Україні. Теплі дні закінчилися.