Заробітчани

Новий податок з космічними цифрами: що готують українцям в 2019

З 1 січня 2019 року українцям за посилки з-за кордону вартістю від 150 євро доведеться платити ПДВ. З 1 червня порогову суму буде знижено до 100 євро. Новий тариф стане реальністю для українців, якщо народні обранці приймуть законопроект "Про внесення змін до Податкового кодексу та деяких інших законодавчих актів щодо поліпшення адміністрування та перегляду ставок деяких податків і зборів".

електроенергія

Фінансові піраміди і нереальні знижки: українців попередили про "електричних" шахраїв

Популярні новини зараз

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

Українців попередили про шахраїв, які з'явилися в сфері надання послуг електроенергії. Про це повідомляє прес-служба Київобленерго. Шахраї користуються необізнаністю громадян та бажанням скоротити витрати на електроенергію. При цьому існує кілька схем обману.

DZIDZO

DZIDZIO потрапив у жахливу ДТП

Фронтмен гурту DZIDZIO Михайло Хома розповів про те, як потрапив в аварію на зйомках нової картини "DZIDZIO Перший раз". Кінокомедія ледь не перетворилася на трагедію в реальному житті. Таксистку грала акторка на ім'я Тетяна Лавська. Очевидно, зірці не вистачило водійського стажу, і автомобіль вилетів на бордюр в аеропорту Львів. Виконавець їхав в машині разом з акторкою.

Клавдія Лопаткіна

Не повісили: українку засудили до вічної в'язниці замість смертного вироку

Українку засудили до довічного ув'язнення за спробу ввезення в Малайзію наркотичних речовин. Верховний суд Малайзії засудив українку Клавдію Лопаткину до довічного ув'язнення за спробу ввезення в країну 1,5 кг кокаїну три роки тому.

Дональд Трамп

Продинамив: Трамп передумав зустрічатися з Путіним в Парижі

Президент США Дональд Трамп заявив, що анонсована раніше зустріч з російським президентом Володимиром Путіним у Парижі, швидше за все, не відбудеться. Президент Дональд Трамп заявив у понеділок, 5 листопада, що він не зустрінеться з російським лідером Володимиром Путіним під час візиту в Париж в цьому місяці. Однак він зазначив, що має намір провести зустріч в Аргентині.