Затримання скандального "кримського судді"

СБУ

Суддя з окупованої республіки Крим, який перебував у розшуку понад шість місяців, врешті потрапив до рук СБУ в Києві. Валерій Чорнобук був оголошений в розшук ще у липні. У Дніпрі йому вдалося уникнути арешту, і весь цей час він переховувався на території України. Вилетіти або виїхати за кордон чиновник не міг, оскілки пильні правоохоронці оголосили його у міжнародний розшук.

Дивіться: Затримання екс-голови Апеляційного суду АР Крим Валерія Чорнобука

Екологічна катастрофа в Армянську: окупанти продовжують труїти півострів

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Окупаційна "влада" Криму продовжують труїти жителів міста Армянск. Чергова порція шокуючих фото з'явилася в мережі. Самі городяни відзначають, що у них псується нова побутова техніка, куплена вже замість тієї, що поржавіла раніше. До того ж, предмети іржавіють навіть в закритих приміщеннях. Кримчани додають, що в повітрі відчувається запах сірководню.

Маски-шоу стоп – подробиці нового закону про обшуки

В Україні набув чинності закон, названий в народі "Маски-шоу стоп", слідчих і прокурорів зобов'яжуть компенсувати збитки за неправомірні дії при розслідуваннях. Підприємець може подати до суду на слідчого якщо було повторно порушено кримінальну справу за тією ж фабулою або якщо слідчі органи не діяли, коли вимагалося їх втручання.

Дивіться: "Маски-шоу стоп": міністри розповіли про новий закон, що захищає права підприємців під час обшуків

Нові правила податкової: як тепер замовлятимемо доставку товарів?

В уряді почали обговорення про 20% податок на всі іноземні товари сумою вище 22 євро. Зараз митним податком обкладаються тільки ті закордонні посилки, які перевищують вартість 150 євро. Великі поштові компанії України такого ж негативної думки, адже вони прогнозують, що при введеному законі замовлення скоротяться, а люди просто стануть купувати товари з гіршою якістю.

Трамп заблокував найпопулярнішу платіжну систему

Влада США погрожує ввести санкції та обмеження проти SWIFT - платіжної системи, завдяки якій можливе здійснення переказів коштів між банками різних країн. Санкції проти відомої платіжної системи стартуватимуть, якщо вона не заблокує перекази за участю іранських фізичних та юридичних осіб, які перебувають в списку санкцій Вашингтона.

Кредит без вашого відома: українців попередили про фінансову пастку

онлайн-кредит

Українці можуть навіть не здогадуватися про те, що на їх ім'я хтось намагається взяти кредит. Адже в деяких підприємствах для цього не потрібні навіть оригінали документів або підпис. СБУ нарахувала майже тисячу фактів шахрайства тільки в одній компанії мікро-кредитування.