Ветеран АТО Сергій Бондарук, що повернувся з воєнного пекла, вирішив кардинально змінити своє життя і відкрив у Львові – місті кулінарних насолод - рибний ресторан Fisher. Заклад розташовується на вулиці Модеста Менцинського. Кулінар розповів журналістам про мету свого проекту.

Чоловік з дитинства цікавився кулінарією, однак війна забрала в нього роки самореалізації. Рибний проект Бондарука є монозакладом– він сам – шеф-кухар у своєму ресторані. У закладі подають стейк з лосося, форель, тіліапію, коропа по-домашньому, восьминогів, лангустинів і мідій в винному соусі.

Концепт ресторану полягає в тому, щоб зробити їжу більш доступною. Дизайн інтер'єру придумала дружина бійця Ірина. Ремонт робили теж самі. Тесть Сергія змайстрував меблі.

"Проаналізував ринок Львова - зараз попит на суші і сиру рибу. А монозакладів, де готують традиційні страви з риби не так вже й багато", - розповідає Сергій Бондарук.

"Смажена форель відвідувачам подобається, лосося тушкуємо на вершковому соусі, українську річкову рибу готую за європейськими технологіями. А ось сам я рибу не люблю. Я виріс біля річки. Смажена риба постійно була на столі", - зазначає Бондарук.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Середній чек у закладі становить 100-120 грн.

За освітою Сергій інженер-електромеханік залізничного транспорту. Працював на залізниці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, як нелюдяно ставляться до бійців ООС місцеві жителі Донецької області. Їм просто плюють в обличчя, проте допомога приймають. Люди, що живуть в страху і злиднів, сприймають допомогу солдатов в багнети, розповіла командир медичного батальйону Госпітальєри Яна Зінкевич.

"На початку російської агресії в Україні-жителі Донбасу з недовірою і відразою ставилися до перших добровольцям, які приїхали захищати територію від росіян", — зазначила вона.

Крім того, деякі жителі буквально кидалися на українських солдатів з кулаками і плювками.

Знай.иа повідомляв про первом, ветеранському хабі в Україні. Хаб абсолютно унікальний. Повідомляється, що тепер там можуть збиратися ветерани та представники громадських організацій для обговорення спільних тем і отримання допомоги.

Також раніше ми писали про те, що Іловайський котел затягнув ветерана АТО – чоловік не зміг жити далі після трагедії.

30 жовтня стало відомо про те, що покінчив життя самогубством 33-річний учасник АТО, боєць батальйону "Донбас" Сергій Норік, який пройшов Іловайський котел.