У Херсонській області тривають армійські випробування, під час яких українська армія проводить бойові стрільби зенітних керованих ракет середньої і малої дальності.

Про успішне завершення навчань підрозділів протиповітряної оборони повідомили у РНБО.

Навчання триватиме іще два дні, а небо над зоною військових випробувань закрито для авіації до 4 листопада.

Під час стрільб Україна перевіряла готовність протиповітряних комплексів, перед яких модернізовані ЗРК С-300, Бук, Тор, Оса-АКМ та інші.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, що в Україні в Херсонській області в четвер, 1 листопада, стартували бойові стрільби зенітних керованих ракет середньої і малої дальності на випробувальному полігоні "Ягорлик". Про це повідомили в прес-службі Генштабу ЗСУ на сторінці в Facebook.

За даними прес-служби, збройні сили провели льотні випробування ракет і бойові стрільби зенітно-ракетних комплексів "Бук" і С-300 в Херсонській області.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", у мережі з'явилася інформація про причини, за якою 11 жовтня російська ракета "Союз" ганебно розвалилася на частини. Про це розповів Олег Скоробогатов - заступник голови Центрального науково-дослідного інституту машинобудування.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Рада національної безпеки і оборони показала відео випробувань нового українського 120-мм мобільного мінометного комплексу "Барс-8ММК". Ролик опублікували на YouTube-каналі відомства. Варто відзначити, що раніше під Луганськом зафіксували скупчення ворожих танків.