Половина населення України вважає, що найкращим часом для роботи є ранок. Важко сперечатися, але є й інші думки з цього приводу.

Звісно, кожна людина унікальна, тому і найкращу результативність демонструє в різні дні і різні сезони.

Про це стало відомо завдяки результатами опитування компанії Headhunter. Експерти з'ясували, який час вважається найпопулярнішим для роботи, пише портал "Політека".

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Серед пір року набрала найбільшу популярність осінь. 30% опитаних стверджує, що в цей період працювати продуктивніше всього.

Ще 26% людей вважають, що весняний настрій краще підходить для робочих буднів. Холодну зиму обрали 16%, а літо – лише 10%. Остання цифра дуже очікувана, адже літо завжди вважалося часом канікул і відпусток.

Варто також відзначити, що залишилися 18% стверджують, що їх продуктивність абсолютно не залежить від пори року. Тим не менше вони не уточнили, чи означає це, що вони завжди максимально продуктивні, або ж ситуація зворотна.

Варто нагадати, що Президент Петро Порошенко заявив, що Україна взяла на себе обов'язки вирівняти внутрішні та зовнішні ціни на газ ще у 2008 році, за підписом прем'єр-міністра того часу. Про це він заявив 31 жовтня під час зустрічі з представниками бізнесу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що щоб побачити людей, які працюють в Україні неофіційно, не доведеться їздити далеко. Адже це — продавці невеликих магазинів і ринків, перукарі, механіки станцій техобслуговування, з якими ми спілкуємося мало не щодня. Більшість українців отримують зарплату в конвертах, а роботодавці економлять на виплату податків. А чим загрожує робота не за трудовим, замислюється не кожен.

Нагадаємо, українців змусять відзначати ще одне державне свято.

Як повідомляв Знай.uа на роботу в 45: що робити українцям, яким постійно відмовляють роботодавці.

Знай.uа писав, у Польщі запанікували через українських заробітчан, і це тільки початок.