Різке похолодання і нічні морози увірвуться в Україну вже в перших числах листопада.

Як повідомляє портал Рoliteka, з 1 по 5 число вдень очікується плюсова температура, а от з 6 - ночами будуть бити справжні морози. Так триватиме три дні, наступні три дні - відлига. Це повторення українці будуть спостерігати аж до 23 листопада, вважає народний синоптик Леонід Горбань.

"Що стосується опадів, то 2-3 листопада можливий дощ, а 6—7 листопада і 14—16 листопада — мокрий сніг. Перший справжній сніг випаде в Україні 27 листопада, але вже на наступний день його змиє мокрим снігом і дощем", - заявив метеоролог.

Схожий прогноз зробила і відомий синоптик Наталка Діденко:

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Україні триває синоптична благодать. Добре всім. Хто гуляє з грудною дитиною в парку, працівникам на відкритому повітрі, комунальникам спокійно, тому що не рвуться поки труби, добре в будинках, де тепло, і особливо тим, хто опалює газом приміщення. Добре модницям в замшевому взутті і світлих вовняних пальто, добре бабусям, які вічно мерзнуть, добре колесам без зливи і снігу, добре фотографам від райської краси пейзажів, добре синоптикам від стабільної погоди, добре вуличним котам і собакам".

Нагадаємо, що синоптики розповіли українцям про погодні сюрпризи на тиждень, коли почнеться відлік останнього осіннього місяця.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", потужний обвал стався в італійському регіоні Калабрія, в результаті загинуло чотири людини, серед них - відомий бізнесмен.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що тільки до кінця листопада в Україну нагрянуть відчутні морози, а снігу варто чекати ближче до Нового року.