Хоча до Хеловіна лишилося не так багато, деякі українські супермаркети вже почали "святкувати", перелякавши покупців не на жарт. Приміром, у Харкові виставили на вітрину відрубану голову кабана, від чого місцеві просто не можуть отямитися.


Таку дивну "експозицію" помітили у магазині " Рост Холодногірський", припускають, що таким чином адміністрація хотіла привернути увагу перед святом, але такий креатив не оцінив ніхто.

"Ритуал по виклику Диявола", "Європа" , "Це до чого дожитися !", "Ви з глузду з’їхали?", "Виродки!" , "Жах", "Маразм прогресує", "Називається "смачного", "А шматок м’яса на прилавку вас ніяк не бентежить?", " А що тут не нормального? Гарна композиція", " А свиняча голова на прилавку або на ринку не бентежить? В чому різниця? Зрада!!!!", - пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще


Як відомо, свято Хелловіна, тобто переддень Дня всіх святих, прийнято відзначати в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Вважається, що у цей час зникає межа між світом мертвих і живих. Все навколо набуває магічної сили, а передбачення збуваються.


Найбільш активно його відзначає молодь. У нічних клубах вже традиційно в ніч з 31 жовтня на 1 листопада влаштовують Halloween party, де діє обов’язковий дрес-код.


Дивіться: Хеловін стає популярним в Україні


Нагадаємо, киян масово грабують, засліплюючи газом.
Як повідомляв Знай.ua, у популярному супермаркеті обвалилася стеля.
Також Знай.ua писав, зі звичайного рибалки намагалися зробити кримінальника.