Менше тижня залишилося до найстрашнішого свята року — Хелловіна, у світі відзначають 31 жовтня. До нього також приєднались і українці. Магазини і торгові центри переповнені всіляким декором та тематичними костюмами, а у покупців просто розбігаються очі.

Експерти порівняли ціни та розповіли, що нині в тренді та скілки це коштує, - пише Сегодня.

Стандарт


За даними маркетплейса Prom.ua, традиційно за тиждень до свята попит на "страшні товари" збільшується на третину. Але в цьому році ажіотаж був вже на початку місяця, і порівняно з минулим роком у 2 рази частіше шукають в онлайні карнавальні маски, в 3 рази частіше — свічки, а карнавальні костюми і головні убори у 5 разів частіше. Продавці підтверджують тенденцію:

Популярні новини зараз

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Обійдеться такий набір приблизно в 260 грн. А от найдорожчі хеллоуинские товари — жіночі та дитячі карнавальні костюми, а також грим для спецефектів.

Для дітей в основному купують костюми Бетмена, Людини-павука і чорні плащі-накидки з малюнками гарбуза. Дорослі частіше замовляють аксесуари — перуки, маски, косметику і грим для спецефектів. Також в моду входять кольорові лінзи для очей червоного або тигрового кольору. Серед популярних "дорослих" нарядів — костюм медсестри і жінки-поліцейського", — відзначають аналітики маркетполейса

Хендмейд

Також в переддень Дня всіх святих йдуть нарозхват товари ручної роботи. Українців увагу приветають сережки, брошки у вигляді павутинки чи кажанів.

У цьому році в тренді квіткові вінки синього, чорного та фіолетового кольорів, а також обручі у вигляді чорних метеликів, летючих мишей і котячих вушок. Серед новинок в прикрасах — шкіряні сережки та браслети (від 150 до 230 грн), а також маски зі шкіри (400 грн).

Послуги


Кількість "хеловінських" завдань на сервісах замовлення послуг підтверджує — українці дуже захоплюються святом. Часто організовують тематичні вечірки та замовляють ведучих.

Також попитом користуються послуги гримерів. За популярний сьогодні "страхітливий" аквагрим в середньому українці готові викласти 150 грн.

Особливо ця послуга популярна серед дітей. Щодо святкового костюма, то для своїх чад батьки в середньому гтові викласти до 700 гривень.

Нагадаємо, що пити на Хелловін? з вами поділились найкращими коктейлями для Хелловіна.

Як раніше повідомляв Знай.ua, українцям представили найкращі парні костюми на Хелловін.

Раніше портал Знай.ua писав, що мандрівники показали найстрашніші місця на планеті, там ідеально відсвяткувати Хелловін.

Дивіться: Чому українцям подобається Хелловін