Командування Об'єднаних сил закликає мешканців Краматорська не залишати без необхідності свої домівки 31 жовтня та 1 листопада.

Про це йдеться на сторінці прес-служби ООС в Facebook.

Відзначається, що саме в ці дні будуть відбуватися антитерористичні дії.

"У зв'язку з проведенням 31 жовтня і 1 листопада превентивних заходів з протидії терористичним і диверсійних загрозам в Краматорську, командування Об'єднаних сил закликає жителів міста, не залишати без необхідності свої будинки, дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухово-небезпечними речовинами тощо", - зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, раніше зазначалося, що війна на Донбасі - це світова проблема та стрес-тест механізмів глобальної безпеки.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Юлія Тимошенко виступила на 20-му щорічному Форумі з питань внутрішньої та глобальної безпеки, який проводить міжнародна організація Crans Montana Forum у місті Женева (Швейцарія).

Про це інформує сайт партії "Батьківщина".

«11 листопада у цілому світі відзначатимуть 100-річчя завершення Першої світової війни, яка тривала 4 роки 3 місяці і 14 днів. Про події та уроки Першої світової говоритимуть на найвищому рівні. Це, безумовно, правильно і важливо», – сказала лідер партії «Батьківщина», представляючи доповідь на тему «Регіональні та глобальні виклики: приклад України» під час панелі «100 років після завершення І Світової війни. Ситуація з регіональною безпекою в Європі».

Юлія Тимошенко нагадала, що за час неоголошеної війни Росії проти нашої держави вбито понад 10 тис. людей, зокрема 147 дітей; майже 30 тис. поранених, зокрема 300 дітей; щонайменше 1300 людей вважаються зниклими безвісті; майже 2 млн українців є вимушеними переселенцями.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що війна породила, війна його і вб'є: названо дату і місце останнього дня Путіна.

Також "Знай.uа" писав, про те, що поки є Путін, у Росії завжди буде війна: страшні пророцтва Аркадія Бабченка.