Йога - це прекрасний варіант фізичної активності, який допомагає тримати тіло і розум в тонусі. Про це написала у Facebook в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Йога має безліч напрямків і шкіл, які включають вивчення технік дихання, медитації і різні динамічні і статичні позиції, що дозволяють впливати на безліч м'язових груп, зазначила Супрун.

"Така активність має багато переваг для психічного здоров'я", - додала в. о. міністра охорони здоров'я.

За її словами, йога є ефективним засобом боротьби з болем у спині, який допомагає залишатися рухомими людям з хронічним болем.

Уляна Супрун

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Вона підкреслила, що йога також допомагає боротися з нудьгою - завдяки зменшенню гормону стресу кортизолу. Крім того, в результаті занять йогою поліпшується якість сну, зміцнюється серцево-судинна система. Регулярні вправи мотивують стежити за збалансованістю харчування, покращують баланс і координацію.

Уляна Супрун

Раніше ми писали, що політика Супрун, яку вона щосили реалізує в медичній сфері, часом шокує.

Реформи, запропоновані міністром, розроблені точно не для блага українців. Спочатку всі раділи змінам, які дійсно необхідні для подальшого розвитку медицини в Україні. Але як тільки почали аналізувати всі кроки Супрун та її команди, жахнулися.

Раніше повідомлялося, що виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун на своїй сторінці розповіла користувачам соціальної мережі Facebook, як необхідно чхати в умовах підвищеної сезонної захворюваності гострими респіраторними інфекціями.

Нагадаємо, Уляна Супрун розповіла, як сказати "ні" смутку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Супрун забула про важкохворих українців, але подбала про меломанів.

Також раніше портал писав, що Супрун змусить українців правильно чхати.