Ревізори МВФ в Україні

Долар та інфляція: у МВФ для України намалювали формулу щастя, як працюватиме схема

Україну призведуть до позитивних економічних змін збалансована макроекономічна політика та практична реалізація реформ. Про це з нездоровим "оптимізмом" заявив постійний представник Міжнародного валютного фонду в Україні Йоста Люнгман.

НБУ

Забудьте про кредити: банки ускладнять життя українцям

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Національний банк України (НБУ) оприлюднив на офіційному сайті результати опитування про умови банківського кредитування. Так стало відомо, що українські банки планують підвищувати вимоги до великих корпоративних позичальників, при цьому пом'якшувати для позичальників серед малого та середнього бізнесу.

Верховна Рада

Під Києвом нардеп жорстоко побив голову сільради і спалив його автомобіль

Поблизу Києва один з депутатів партії Олега Ляшка влаштував п'яний дебош. Під час інциденту постраждав голова сільради, якого побив депутат.

"Ввечері, 23 жовтня, депутат Верховної Ради від "Радикальної партії Олега Ляшка" Сергій Скуратівський разом з екс-головою Житомирської ОДА, головою Житомирської обласної організації від тієї ж політичної партії Юрієм Забела у стані сильного алкогольного сп'яніння спалили автомобіль, і сильно побили Олександра Сорочана - главу Плахтинянської сільради Макарівського району", - повідомляють журналісти.

Джон Болтон

Економіка Росії впаде: США готують новий сюрприз Путіну

Незважаючи на те, що США щоразу радує Росію новими санкціями, у них ще не вичерпався запас заборон, які можна застосувати до країни-агресора. Про це заявив радник президента Дональда Трампа з національної безпеки Джон Болтон. Відомо, що гучну заяву він зробив в Тбілісі.

курс валют

Пора бігти до обмінника: стало відомо, яким буде курс долар після вихідних

На п'ятницю, 29 жовтня, Національний банк України (НБУ) встановив такий офіційний курс долара США до гривні: на 27.10 - 28,34 грн; на 29.10 - 28,27 грн.

Таким чином, у порівнянні зі значеннями 26 жовтня, курс долара впав на 7 копійок, але все одно залишається вище позначки 28 гривень. Аналітики очікують, що на цьому тижні рівень курсу валюти буде помірним.