Спеціальна комісія, створена обласним Управлінням охорони здоров'я на звернення медиків СІЗО, обстежила підозрювану в справі масштабної смертельної харківської ДТП Олену Зайцеву.

Про це повідомляє прес-служба Харківської ОДА. Згідно висновків комісії за результатами оглядів фахівцями та додаткових обстежень, немає жодних протипоказань для перебування Олени Зайцевої в умовах слідчого ізолятора.

Огляд і обстеження Зайцевій повели 22 жовтня такі фахівці: обласний нейрохірург, кардіолог, обласний офтальмолог, обласний дерматовенеролог, ревматолог, а також обласні фахівці з ультразвукової та лабораторної діагностик.

"За результатами обстеження обласними фахівцями жодної патології у Зайцевої не виявлено. Жодних протипоказань для її перебування в умовах слідчого ізолятора немає", - повідомив комісії начальник Управління охорони здоров'я ХОДА Богдан Федак.

Він уточнив, що комісія була створена після звернення завідувача медичної частини № 27 філії ЦОЗ ДКВС України в Харківській і Луганській областях.
Комісія передала в правоохоронні органи всю необхідну інформацію та висновки.

Варто зазначити, що чергове засідання у справі Зайцевої, призначене на 24 жовтня, довелося відкласти через погане самопочуття підозрюваної.

Напередодні адвокати заявили, що стан здоров'я Зайцевої погіршився. При цьому лікар зазначив, що таке погіршення ймовірно відбувається на тлі стресів та є наслідком медичних препаратів, які вводять Зайцевій у СІЗО для зниження тиску.

"Те, що їй важко ходити і голова болить - так це наслідки якихось ліків, які їй вводять у СІЗО, щоб збити тиск", - зазначив лікар.

Зазначимо, що наступне слухання справи щодо ДТП у Харкові відбудеться 7 листопада.

Нагадаємо, захист підозрюваної у смертельній ДТП на Сумській у Харкові Олени Зайцевої намагається переконати суд у тяжкій хворобі своєї підзахисної. Захисник обвинуваченої Євген Мельничук заявив, що лікарі вже поставили Зайцевій діагноз "постравматична енцефалопатія головного мозку".

Як повідомляв портал "Знай.ua", дивом уціліла в ДТП з Зайцевою дівчина виклала розпачливий пост в мережу.

Також "Знай.ua" писав, розлючені українці прокоментували клоунаду Зайцевої.

Популярні новини зараз

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

Показати ще