Актриса популярного українського проекту "Дизель Шоу" Яна Глущенко розповіла трагічну правду про наслідки аварії, що сталася з усіма акторами шоу.

Дівчина написала в сторіс, у своєму "Instagram" діагноз, який їй поставили лікарі після ДТП.

"Ось відповідь, що зі мною. Повний передній вивих кісток правої гомілки з розірваними зв'язками колінного суглоба. Внутрішньосуглобовий перелом медіального відростка правої більшеборцевої кістки. Гемартроз. Розрив зв'язок ступні. Два місяці в гіпсі, потім операції зі зшивання зв'язок. Я на домашньому лікуванні" Яна Глущенко

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Нагадаємо, постраждала в аварії під Києвом гумористка, актриса, учасниця популярної програми "Дизель Шоу" Яна Глущенко звернулася до шанувальників і попросила не згадувати смертельну ДТП, яка забрала життя її колеги Марини Поплавської.

Звернення вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Яна звернулася до журналістів та прихильників з проханням не придумувати діагнози акторам і не питати про те, що вони вийдуть ще на сцену.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", відомий український актор, учасник популярного "Дизель Шоу" Олег Іваниця повідомив про свій відхід. Олег Іваниця вирішив розповісти все, що його турбує після того трагічного дня. Ця новина виявилася дуже сумною.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що на своїй сторінці в Instagram, Яна звернулася до шанувальників, подякувавши за підтримку. Зараз вона разом з іншими артистами знаходиться в лікарні, поки невідомо, коли їх випишуть. Втім, Глущенко обіцяє: одужає швидко, адже поруч з нею багато небайдужих людей.