У суперечку щодо скандальної ситуації у харківській школі, де учениці відмовили у солодощах, тому що матір за них не платила, вступили нарешті представники батьківського комітету закладу. Зокрема, виправдатися за інцидент спробував Михайло Мусатов на сторінці "Батьки SOS" у Facebook.


Харківська школа під прицілом: реакція батьківського комітету


Він стверджує, що не бачить нічого поганого, якщо "батьківська трійка", як її тут називають, вирішила накрили солодкий стіл для дітей. За його словами, на останньому уроці представник комітету Наталія Толяренко пригощала дітей тортом і соком:

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"У класі 32 дитини, але так уже склалося, що батьки однієї дівчинки, Діани Андронової, не згодні зі збором коштів на класні потреби і принципово в ньому не беруть участь. Роздаючи солодощі, представник трійки сказала Діані, що не може її пригостити, тому що продукти закуплені за кошти інших батьків. Діана засмутилася, почала плакати, однокласники цікавилися - що сталося? На що Толяренко повторила причину, по якій не може пригостити Діану. Ніхто з однокласників не зловтішався, не знущався. Класний керівник Наталія Вікторівна Комір, в цей час виходила з класу", - заявив Мусатов.


Дивно, але заяви батьків та самої Діани суттєво відрізняються. Дівчинці справді погрожували не тільки в усній формі, а й писали повідомлення образливого характеру.


Невдоволений представник батьківського комітету і небувалим розголосом у ЗМІ, хоча це було цілком очікувано.

"Образа, нанесена дитині - кричущий факт! Жодна людина, ні тим більше як представник батьківського активу Наталія Толяренко не мала права так себе вести, за що вибачилась і отримала громадський осуд. Звинувачувати батьківську трійку, фактично одну Толяренко, теж несправедливо", - коментує Михайло.

Торкнувся він і питання збору коштів – мовляв, торти не обходяться так дорого, як про це говорила мама Діани, а комітет нібито займається організацією екскурсій та свят постійно.

Хоча знову ж таки виникає суперечність: чому батьки скаржаться на відсутність офіційної звітності?

"Класний керівник відсторонений від займаної посади, для багатьох дітей і батьків класу це серйозна втрата, Наталю Вікторівну поважають і люблять, потрапивши минулої весни в серйозну ДТП всією сім'єю (чоловік досі на лікуванні), вона не відмовилася від класного керівництва, вважаючи це зрадою. Директору школи Караван Тетяні Михайлівні також загрожують "кадрові висновки". Гірко і прикро за весь негатив на адресу нашої школи. Я дуже добре знаю всіх вчителів. Всі ми знаємо яка це невдячна праця", - підсумував представник комітету.


Дивіться: Торт не для всіх: у харківській школі трапився черговий гучний скандал


Нагадаємо, українцям розповіли, як законно припинити побори у школах.
Як повідомляв Знай.ua, з'явилися нові подробиці гучного скандалу у харківській школі.
Також Знай.ua писав, дитині відмовили у шматку торта через те, що мама не здала грошей у фонд класу.