Чоловік скандально відомої співачки Ані Лорак - Мурат - розповів про масштабну ДТП, яка паралізувала бульвар Лесі Українки у вівторок, 23 жовтня.

Як повідомляє портал Рoliteka, більше двадцяти автомобілів постраждали в страшній аварії: автокран зім'яв і порозкидав їх з проїжджої частини. Через дорожньо-транспортну пригоду центр Києва був буквально паралізований, особливо - ділянка від станції метро "Печерська" в бік БЦ "Парус". На щастя, обійшлося без загиблих, постраждало двоє людей.

Незадовго до аварії в соціальних мережах Мурат скаржився, що в українській столиці надто завантажені дороги і опублікував фотопідтвердження. А ще трохи згодом - вже фотографував автомобільне місиво на Лесі Українки.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Побачивши знімки, користувачі вирішили, що чоловік співачки сам став учасником ДТП, але чоловік дуже скоро спростував цю інформацію. Мурат підкреслив, що просто поділився кадрами аварії і висловив співчуття постраждалим.

У скандалі Мурата з Лорак з'явилася ще одна Кароліна

Мурат Налчаджиоглу, що знаходиться на межі розлучення зі співачкою Ані Лорак, впав у депресію. Такого висновку дійшли користувачі соцмереж, проаналізувавши ряд його останніх публікацій. Його подруга Кароліна Коледа, вважає, що кохання між подружжям нікуди не поділося, у той час як інформація про зради залишається непідтвердженою.

Нагадаємо, Ані Лорак, яка нещодавно прилетіла в Україну заради концерту на "Інтері", вже подала документи на розлучення до однієї з київських державних нотаріальних контор.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", вся Україна з хвилюванням стежила за подробицями особистого життя Ані Лорак, яка була сповнена труднощів і скандалів.

Також "Знай.uа" писав про те, що відома українська запроданкою Ані Лорак, яка живе і активно виступає в Росії, розлютила мережу виступом в українській столиці.