В російській соціальній мережі "ВКонтакте" масове божевілля: учасники спільнот, присвячених керченській бійні, активно обговорюють не лише подробиці життя і загибелі стрілка Владислава Рослякова, але і зовнішність хлопця: десятки дівчат вирішили звернути увагу не на те, що підліток розстріляв людей, а на те, наскільки гарна в нього зовнішність. Дівчата розповідають, що закохалися в нього без пам'яті і дуже шкодують, що хлопця нема серед живих.

З дня страшної керченської трагедії минув майже тиждень, але нові подробиці дикої історії не припиняють обговорювати. Так, судячи по сторінці хлопця, він захоплювався рок-музикою і комп'ютерними іграми. Знайомі ж розповідають, що Влад був дуже замкнутим і цікавився злочинами маніяків.

У "ВКонтакте" існує не одна спільнота, присвячена Владиславу Рослякову: є маленькі закриті групи, є відкриті з великою кількістю учасників. Ось як, наприклад, виглядає обкладинка однієї із закритих спільнот, до якої входять 148 осіб.

А в спільноті "Владислав Росляков/Ментол" є пост про акцію пам'яті, присвячену стрілку.

Популярні новини зараз

Власникам карток приготуватися: "Ощадбанк" змінює тарифи за обслуговування рахунку

Абонентів "Київстар" поставлять перед вибором: це буде непросто

Українці можуть звільнити себе від щомісячної сплати за доставку газу: що потрібно зробити

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Показати ще

Одна з найбільших спільнот, присвячених Рослякову, називається "Владислав Росляков (Рейх) | інфа": тут все нові і нові подробиці публікують як модератори, так і підписники. Тут можна знайти нібито скріни листування Рослякова зі знайомими, де він нібито скаржиться на те, як нудно жити. Є й анонімні розповіді про те, що хлопець спалив біля будинку Біблію, а гроші на зброю стягнув з бабусиної косметички.

У групі опубліковані фотографії з детсва і юності Рослякова, хоча їхню справжність ніхто поки не підтвердив.

Саме під постом вище можна знайти одні з перших коментарів про те, який Влад вродливий.

Під такими постами з фото Владислава відзначається та ж сама Катерина.

Але вона не єдина, хто постив у групі такі коментарі.

У дівчат вище під одним з постів у групі навіть зав'язалося обговорення того, як сильно вони закохалися в Рослякова, до якого їх "приворожило".

Реакцію більшості користувачів на такі коментарі передбачити нескладно.

Деякі навіть присвячували цьому окремі пости.

Нагадаємо, в мережу потрапили записи з камер спостереження керченського політехнічного коледжу, на відео зафіксовано, як імовірний винуватець вибуху Владислав Росляков направляється в приміщення.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", кохана "керченського стрілка" зробила емоційне зізнання.

Також "Знай.uа" писав про те, що батько Владислава Рослякова вперше погодився говорити на камеру.