Прихід Ryanair повинен був змінити ситуацію на ринку авіаційних перевезень – принаймні, на це сподівалися більшість українців. Але не склалося: менеджмент компанії все ще остаточно не домовився із керівництвом аеропорту "Бориспіль" щодо умов співпраці. Тому наші земляки не гаять часу і шукають альтернативу. І їх, як виявляється, чимало.


Vueling

Vueling


Всього за 55 євро ви можете злітати до Рима, і за 50 євро – до Барселони, скориставшись послугами іспанської авіакомпанії, другого за розміром перевізника в країни.

Vueling

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Рейси здійснюються з аеропорту "Київ" (Жуляни).


Pegasus Airlines

Pegasus Airlines


Турецький лоукост, спеціалізується на чартерах, але поступово переходить на регулярні маршрути, до Анкари та Стамбула.

Pegasus Airlines

Літає із Києва й Запоріжжя (від 25 євро), пропонує варіанти транзитних поїздок – зокрема, з турецьких аеропортів можна за 15 євро дістатися Тель-Авіва (Ізраїль) чи за 40 – єгипетського Шарм-ель-Шейха.


AZAL jet

AZAL jet


Азербайджанський лоукост, здійснює рейси з Києва до Туреччини, Грузії, Казахстану, Таїланду, ОАЕ, Китаю, Ірану і США, акційні пропозиції, зазвичай, стосуються перельотів до Баку (від 25 євро – у вартість не входить багаж, але можна взяти на борт до 10 кілограмів ручної поклажі).


Yanair

Yanair


З Києва та Одеси долетіти до Тбілісі, Батумі і Тель-Авіва можна швидко і комфортно, втім ціна вже не така приваблива: від 80 євро із "Жулян".

airBaltic

airBaltic


Латвійський перевізник, рейси – з Києва й Одеси, не так давно запропонував рекордно низькі ціни на перельоти із Києва до Риги – від 22 євро в один бік та від 49 – в обидва (на рейси з другої половини жовтня цього року до лютого наступного).

airBaltic

Трохи дорожчі квитки до інших столиць країн Балтії – Талліна та Вільнюса. До Копенгагена прямим рейсом можна долетіти за 60 євро.


AegeanAir

AegeanAir


Компанія з Греції, часто проводить акції. Приміром, дістатися до Афін можна за 30 євро. Звичайна ціна при бронюванні за 8-10 місяців – 35 євро, харчування та перевезення багажу включено.

AegeanAir


Важливо! Квитки краще шукати на бюджетних сайтах мінімум за шість місяців до вильоту, у новорічні свята та уїк-енди вартість вища.

Здешевити квитки для пасажирів лоукост-компаніям вдається за рахунок залучення додаткових обігових коштів задовго до здійснення рейсів (своєрідна позика), зниження вартості обслуговування польоту через використання дешевших аеропортів.


Дивіться: дешеві квитки лоукостів


Нагадаємо, авіакомпанія AirAsia анонсувала розпродаж квитків.
Як повідомляв Знай.ua, сотні пасажирів застрягли у київському аеропорту.
Також Знай.ua писав, бельгійська авіакомпанія запускає новий рейс з України.