Під Києвом автобус з акторами гумористичного "Дизель Шоу" вранці 20 жовтня потрапив в аварію, загинула відома актриса Марина Поплавська, ще двоє акторів госпіталізовані.

У суботу у 06:43 на Житомирській трасі автобус з акторами влетів у вантажівку. Смертельна аварія сталася у Київській області біля села Мила.

Артисти "Дизель Шоу", постраждалі в аварії, перебувають у клініці "Борис" у Боярці. В медустанову вони були доставлені каретами швидкої допомоги. Працівники лікарні відмовляються від коментарів про стан здоров'я артистів.

У мережі з'явилося відео з місця подій. Автор ролика, керівник dtp.kiev.ua Владислав Антонов повідомив, що актриса сиділа на передньому сидінні автобуса "Неоплан", який зіткнувся з вантажівкою. Від удару Поплавську фактично розірвало на частини, шансів вижити у неї не було.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

У прес-службі Нацполіції прокоментували трагедію:

"В автобусі перебувало 14 пасажирів. Одна жінка загинула. Тіло її скеровано в морг. Ще четверо пасажирів автобуса отримали травми різного ступеня тяжкості. Вони доставлені в лікарню. На місці працює слідчо-оперативна група, працівники слідчого управління поліції Київщини, медики", - йдеться в повідомленні.

Водій автобуса затриманий в порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом порушено кримінальне виробництво за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілого.

Напарник водія повідомив, що його колега доставлений в лікарню в шоковому стані з численними травмами.

"Я його знаю півжиття, ми возили "Дизель шоу" неодноразово. Він досвідчений водій", - сказав він, назвавши можливу причину ДТП.

Другим учасником аварії стала вантажівка з логотипом "Нової пошти". Її водій розповів, що почув раптовий удар, після чого вискочив на вулицю. Там він побачив понівечений автобус і тіло загиблої.

Зірка "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов, який постраждав у смертельному ДТП під Києвом уперше прокоментував трагедію.

Актор на власній сторінці в соціальній мережі відреагував на звістку про смерть своєї колеги Марини Поплавської.

Крім того багато відомих особистості та користувачів соціальних мереж відреагували на страшну смерть відомої актриси Поплавської.

Так, зокрема, народний депутат України Борислав Розеблат висловив співчуття у зв'язку зі смертю зірки.

Нагадаємо, в мережі з'явилися кадри з місця трагедії.

Як повідомляв Знай.ua, зірка відомого українського шоу загинула в ДТП: моторошні подробиці.

Також Знай.ua писав, божевільна їзда п'яного киянина мало не закінчилася трагедією.