В суботу, 20 жовтня, у мережу злили подробиці чергового скандалу із пільговим проїздом, який цього разу стався у Житомирі між водієм маршрутки та ветераном АТО.

Маршрутка

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За словами потерпілого учасника АТО, десантника Адрія Лисака, водій міської маршрутки нахамив йому, коли той пред'явив посвідчення учасника бойових дій.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила волонтер Юлія Толмачова, уточнивши, що йдеться про маршрутку №8 (вул. Праці - вул. Баранова).

"Маршрутники-ватники в Житомирі далі нахабніють і хамлять нашим захисникам-героям. Десантник Андрій Лисак сьогодні сів у маршрутку 8, номер авто АМ 14 08 АП, під керуванням Гармаша Володимира, і при пред'явленні посвідчення УБД почув на свою адресу купу образ і звинувачень. Виявляється, через наших хлопців, через наших захисників, героїв почалася війна, виявляється, воюють усі алкаші в нашій армії", - розповіла Толмачова.

Маршрутка

У повідомлення уточнюється, що АТОвець у відповідь водієві не грубіянив і не хамив. У коментарях до посту Лисак розповів, що такий інцидент стався з ним вперше за п'ять років.

"Завжди ставлюся з повагою до водіїв, вітаюся. А тут у відповідь на те, що показав посвідчення, чую: "Тобі не соромно показувати мені це посвідчення?!" Я просто втратив дар мови... Як можна людині пояснити і щось довести, якщо "я туди їздив раз, бачив, як ви там п'єте!" Все, що бачив, це п'яних солдатів. А не бачив і не чув вибухи, не ховався від снайпера, що не копав землянки... Не відчував запах крові, який не вивітрюється..." - з болем написав український військовослужбовець.

Ситуацією зацікавилися місцеві чиновники. Стало відомо, що заступник міського голови Дмитро Ткачук заявив, що і водій, і перевізник після інциденту вибачилися перед десантником.

"Ми з'ясували обставини цього конфлікту. Перевізник провела роз'яснювальну роботу з водієм, вони вибачилися. Перевізник засуджує таке ставлення з боку водіїв до учасників бойових дій і обіцяє провести відповідну роботу з іншими водіями. На 22 жовтня в мерії запланована зустріч з представниками АТОвців, щоб виробити стратегію їхньої поведінки під час подібних ситуацій і в подальшому їх уникати", - прокоментував скандальний випадок чиновник.

Нагадаємо, черговий водій відзначився скандалом з пільговиками.

Скандал в маршрутці


Як повідомляв раніше Знай.ua, у одній з київських маршруток сталося НП, в результаті чого молодий хлопець отримав струс мозку.Про це повідомляють українські ЗМІ.

маршрутки


Також Знай.ua писав про те, що днями Київрада ухвалил проект, який має на меті очистити дороги столиці від мотлоху на колесах.