Вже багато відомих особистостей та користувачей соціальних мереж відреагували на страшну смерть відомої акторки гумористичного "Дизель шоу" Марини Поплавської, яка загинула в аварії під Києвом.

Дуже гостро відреагував на загибель Поплавської КВНщик, журналіст Олександр Шемет. Він заявив, серце Марини завжди належало дітям. Багато років вона працювала вчителькою української мови та класним керівником в одній зі шкіл Житомира.

Також на трагічну загибель Марини Поплавської відреагували й інші зірки та політики:

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на офіційній сторінці "Дизель шоу" в Facebook повідомили, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди під Києвом, яка сталася вранці, близько 7 години ранку, 20 жовтня, загинула акторка гумористичного шоу Марина Поплавська, ще двоє акторів - Яна Глущенко та Єгор Крутоголов - постраждали. Їх госпіталізували з травмами.

Варто нагадати, що 20 жовтня у страшній ДТП під Києвом загинула відома акторка українського гумористичного проекту "Дизель шоу" Марина Поплавська. Про це повідомили на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

"Смертельна ДТП під Києвом. Загинула акторка "Дизель Шоу" Марина Поплавська. Ще 4 акторів отримали важкі травми" – йдеться у повідомленні.

Аварія сталася близько 7 години ранку біля села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ – Чоп. Зокрема, автобус з акторами "Неоплан" зіткнувся з вантажним автомобілем.

Нагадаємо, смертельна ДТП з зірками "Дизель шоу": в мережі з'явилися кадри з місця трагедії.

Як повідомляв Знай.uа зірка відомого українського шоу загинула в ДТП: моторошні подробиці.

Знай.uа писав, божевільна їзда п'яного киянина мало не закінчилася трагедією.