У той час, поки десятки тисяч українців страждають без лікарських засобів та належного медичного обслуговування, міністр-блогер Уляна Супрун продовжує ігнорувати сформовану ситуацію, і у своєму Facebook роздає нові й непотрібні поради про те, як потрібно слухати музику в навушниках.

Уляна Супрун

Дуже "потрібні" поради, особливо в розпал бурхливих епідемій грипу та ГРВІ. Спробуйте прочитати її коментарі без розпачу.

"Прослуховування вашого улюбленого плейлиста в навушниках на високій гучності може пошкодити слух так само, як звук бензопили або мотоцикла, наприклад. Адже, шум, який вони створюють, становить близько 100 децибел. Так само звучать і ваші навушники на максимальній гучності", — цинічно пише глава МОЗ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці отримали можливість безкоштовно робити щеплення за спеціальним календарем в приватних клініках первинної ланки й у лікарів, які працюють як фізичні особи-підприємці. Зміни в проекті постанови затвердили у середу, 17 жовтня.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Варто нагадати, що не так давно виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла українцям про те, що чоловіки у Великобританії займаються фітнесом частіше жінок. Відповідний британський ролик з коментарем чиновниця опублікувала в соціальній мережі Facebook.

"Це відео — частина національної кампанії у Великобританії, щоб залучити жінок до занять спортом. Адже дослідники виявили, що існує величезна різниця між фізично активним чоловічим і жіночим населенням у країні. Незважаючи на цей показник, близько 75% цих жінок виявляли бажання займатися спортом, але на цьому все й закінчувалося", — відзначає Супрун.

Нагадаємо, хвороби серця і ламкі кістки: вчені назвали найнебезпечніші молочні продукти.

Як повідомляв Знай.uа Супрун змусить українців харчуватися яйцями.

Знай.uа писав, у Києві несподівано "зникли" всі лікарі, городяни в паніці: що відбувається.