Український парламент прийняв рішення відхилити пропозицію Кабміну щодо підвищення акцизного податку на тютюнові вироби, вино, пиво та спиртовмісні продукти.

Варто зазначити, що уряд планував підняти ставки на 9%, аргументуючи це "забезпеченням формування доходної частини державного бюджету України на 2019 рік". Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

засідання Кабміну

Відомо, що планувалося збільшити ставки податку на 1 000 штук сигарет з 2071,01 гривні до 2257,4 гривні. Таким чином пачка сигарет коштувала б 40 гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що для українських водіїв повідомили неприємну новину – зниження цін на бензин не варто очікувати. І більше того, власникам авто потрібно готуватися до гіршого. Ціни на бензин на українських заправках до кінця року можуть зрости на чотири-п'ять гривень. Про це заявив економічний експерт Віталій Кузьмін. На його думку, на це вплине загострюється обстановка в Ірані.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Ситуація з Іраном вплине на зростання ціни на нафту в усьому світі, включаючи Україну. Ситуація на Сході нестабільна і ми не розуміємо, як по Ірану буде виходити", - пояснив експерт.

Варто нагадати, що більшість українців, які вже придбали машини з Європи (в народі просто "євробляхи"), навіть після затвердження нових законів не зможуть розмитнити машини, крім того, на водіїв ще й чекають штрафи.

Авто з іноземною реєстрацією найчастіше знаходяться на території України в режимі тимчасового ввезення, як правило, такими машинами керують зf дорученнями. Про це розповів юрист Ігор Степанов. При цьому, розмитнити авто і зареєструвати його в Україні може тільки реальний власник.

Нагадаємо, українців обкладуть диким податком.

Як повідомляв Знай.uа українцям порадили запасатися алкоголем, ціни злетять до небес.

Знай.uа писав, Бюджет 2019: українцям назвали найбільші ризики.