Жовтень – нелегкий місяць з точки зору астрологів, психологів та навіть лікарів. Загострення сезонний хвороб, суперечливе положення небесних тіл, яке впливає на наше життя та багато іншого.

Аби уникнути неприємностей та нарешті вирішити всі наболілі питання, своїми порадами в ексклюзивному коментарі "Знай.ua", поділилася відома українська провидиця та віщунка Світлана Калашник. Її основний профіль – допомагати людям, опираючись на древні вірування наших предків.

Світлана Калашник, українська провидиця та віщунка


Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня)

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще


Провидиця попереджає: не витрачає час дарма, краще оцініть свої перспективи на майбутнє. Цей тиждень – найкращий період для довгострокових планів. Що стосується вашого організму, будьте обережні: реально ставтеся до бажань та можливостей. У справах готуйтеся віддати те, що вам найдорожче. Проаналізуйте, що ж це і не чиніть опір, це потрібно іншим більше ніж вам. У любові якраз все складається добре, гармонія і міцний союз ніким не зруйнується.


Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня)


Саме зараз ви майже на межі, не завжди прийняті рішення будуть правильними і безпечними, тому не відкидайте допомогу сторонніх, якщо справді цього потребуєте. У питаннях здоров'я приділіть час підтримки шлунково-кишкового тракту і гармонізації своєї ваги, а от у справах проявляться родові програми. Попросіть поради у старших за віком, однозначно виграєте по всіх фронтах. Батькам краще слідкувати уважніше за дітьми.


Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня)


Вас не полишає почуття близького провалу, хвороби та втрат і на жаль вони не безпідставні.
У питаннях здоров'я слід зайнятися підтримкою судин і суглобів. У діловій сфері варто приділити увагу вибору постачальників, актуальності товару на даний момент. Спостерігайте, що зараз у тренді, під заступництвом Коляди також очікується переломний період у стосунках. Найкраще, що ви можете зробити – слухати власну інтуїцію.


Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня)


Від вас цей тиждень вимагатиме неабиякої сили духу і стійкості, існує небезпека важко і надовго захворіти. Зважайте на сигнали тіла, звертайтеся до медиків, як тільки вас щось насторожить. У справах очікується відкриття того, що раніше було приховано, готуйтеся до потоку неконтрольованих емоцій. Будьте відвертими із близькими, адже сказавши неправду у ці 7 днів ризикуєте втратити довіру близьких назавжди.


Дивіться: Які обереги підходять слов'янам


Нагадаємо, сімейна пара влаштувала дивну фотосесію посеред поля.
Як повідомляв Знай.ua, українці відзначають велике релігійне свято.
Також Знай.ua писав, астрологи оприлюднили точний гороскоп на тиждень.