13 жовтня до української столиці завітав легендарний Арнольд Шварценеггер. у Києві відбувся форум Olerom Forum One, на якому виступив "Термінатор". Він розповів про головні секрети успіху.

Головні секрети успіху Залізного Арні


"Мене завжди вела сила руху вперед. Звичайні речі мене не влаштовували. Я з дитинства мріяв стати чемпіоном з бодібілдингу. Я чітко бачив свою мрію. А далі була важка робота – по 5 годин тренувань кожен день. І я добивався. Не було сумнівів, що я стану кращим у світі. І так вийшло", - говорить Шварценеггер.

За словами "Термінатора", він жив за тими ж принципами, який дотримувався у спорті.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Перше правило: візуалізація.

"Зрозумій, ким ти хочеш стати. Як бодібілдер і актор, я уявляв себе в головних ролях. Чітко бачив себе губернатором Каліфорнії".

Як зауважив арні, людина чітко повинна усвідомлювати, куди рухається і повинна бачити увесь свій шлях.

"Але якщо капітан не знає, куди йти – толку не буде".

Другий принцип: не слухай тих, хто каже, що не вийде. Мої друзі і сім'я сумнівалися в мені: ти божевільний? Але я довів зворотне.

Третє правило: працюй на повну. Коротких шляхів до успіху не існує, як і чарівних пігулок. Є тільки один шлях: працюй і працюй.

У добі 24 години. Виділи на сон 6 годин. Деякі кажуть, що потрібно 8 годин. Відповідаю: спіть швидше. 6 годин достатньо. Залишається 18 годин, 8-10 годин ви працюєте. Залишається ще стільки ж годин. І ви скаржитеся, що немає часу піти в зал?

У чому успіх та невдача?

"Ви оголосили мене успішним. Але у мене було багато невдач як у кіно, так і в політиці, я програвав конкурси. Пам'ятаю, як "Термінатор 2" зібрав $500 млн, а мій наступний фільм – тільки $100 млн. Це ж невдача.

Але кожен складається з успіху і невдач. Питання, що ви робите з невдачами. Їх можна заперечувати, а можна визнати і вчитися. Я завжди вчуся, це колосальний ресурс досвіду.

Невдаха – це той, хто падає і лежить. Переможець завжди піднімається", - наголосив Шварценеггер.

Нагадаємо, мережа вибухнула фотожабами на зустріч Кличка з Залізним Арні.

Як раніше повідомляв Знай.ua, мер Києва Віталій Кличко особисто зустрів свого кумира Арнольда Шварценеггера у столиці україни.

Раніше портал Знай.ua писав, що до Києва прибула найвідоміша жінка-робот. Премєр-мінтстр України Володимир Гройсман поставив їй кілька незручних запитань.

Дивіться: Арнольд Шварценеггер у Києві