Народний депутат Олег Барна знову відзначився. Цього разу нардеп вилаявся у бік громадян та виборців.

У Facebook зявилося промовисте відео зі скандальним нардепом, в якому він у грубій формі висловився, що думає про виборців.

"Ви всі лайно, а не виборці. Мене обрали на виборах, тому сидіть тихо тут", - говорить Барна.

Олег Барна

"Друзі тернополяни, яку мразоту ви обрали??!!", - йдеться у коментарях під відео

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Додамо, нещоданов депутат від БПП знову прославився. народний обранець Барна потрапив у скандал, коли назвав журналістів, що зловили його на хабарі, "нікчемними писаками" й "особами неукраїнської національності".

депутат

Те, як нардеп образив авторів викривального матеріалу про нього, журналіст Ігор Колтунов на своїй сторінці у Facebook назвав "побутовим фашизмом".

"Щойно ми зловили його на згоді отримати $50 тис. за голосування в Раді, як він почав виправдовуватися і шукати "неукраїнське коріння" авторів сюжету", – обурився Колтунов.

Дивіться: Олег Барна обізвав своїх виборців

Нагадаємо, ще одним скандалом відзначився Олег Барна, коли в кулуарах Верховної ради грубо послав на три букви журналіста, який записатв, чому той кнопкодавить. Відповідне відео облетіло мережу та викликало величезний резонанс.

Як раніше повідомляв Знай.ua, в мережі Володимир Зеленський розпочав челендж #ідітьвсраку" після того, як барна послав журналіста.

Раніше портал Знай.ua писав, що народний депутат від "БПП" Олег Барна не тільки фігурант численних скандалів, любитель нецензурної лексики та страшний сон Арсенія Яценюка. Політик нещодавно зважився на вчинок, який трохи не піддається здоровому глузду.

Дивіться6: Як Олег Барна послав журналіста