Ветеранів АТО дуже невдало привітали з Днем захисника України. В місті Конотоп Сумської області українським героям показали відеоролик з донецькими бойовиками та їх ватажками.

На заході були присутні більше п'ятисот ветеранів війни на Донбасі і поліцейських. СБУ і поліція в даний момент намагаються з'ясувати, що це було - свідома провокація або звичайна неуважність організаторів. Про це пишуть українські ЗМІ.

"Спочатку це було здивування, і хотілося зрозуміти, як таке могло вийти, що на цьому концерті могло з'явитися таке відео. Злість, обурення було. Злилися, лаялися", – розповів ветеран АТО Богдан Войцеховський.

Організувало концерт управління культури, при цьому його керівник не знає, звідки взялося провокаційне відео. У той же час директор Будинку культури, який займався відеосупроводом номерів, пояснює інцидент технічним збоєм програми і неуважністю монтажерів.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні ООС загинула 19-річна Олеся Бакланова, родом з Луганської області. Як відомо, вона загинула 10 жовтня поблизу шахти Бутівка, що в Донецькій області. Дівчина була у вбранні, коли з нею сталася трагедія. Відомо також, що Олеся значилася в рядах 92-ї механізованої бригади.

Варто нагадати, що українські зірки, виконавці, музиканти і актори створили оригінальний ролик, присвячений Дню захисника України, і написали лист "московському царю". Відео було опубліковано на сторінці "Країна FM" у соціальній мережі Facebook.

Повідомляється, що у створенні цього ролика взяли участь такі відомі українці, як Василь Вірастюк, Сашко Лірник, Віктор Бронюк, Олександр Ярмола та багато інших. Актори та співаки виконують ролі козаків, які пишуть легендарний лист, проте в даному випадку не турецькому султану, а "московському шайтану".

Нагадаємо, відомий пропагандист вирішив ліквідувати українську владу.

Як повідомляв Знай.uа безводний Крим на межі катастрофи, Путін готує війська.

Знай.uа писав, СБУ спіймала небезпечного путінського головоріза.