У Чернівцях дівчина, яка за кермом легкового автомобіля вела пряму відеотрансляцію в Instagram, врізалась у позашляховик. Подія сталася ввечері в п'ятницю, 12 жовтня на проспекті Незалежності, передає УНІАН.

На відеозаписі стріму, який згодом очевидці оприлюднили в Facebook, видно, що дівчина, яка сиділа за кермом легковика, спочатку знімала в прямому ефірі дорогу, по якій вона їхала. Пізніше, переключивши камеру на фронтальний режим, вона знімала себе і свою подругу, яка сиділа на задньому сидінні.

"Кума!", - крикнула дівчина за кермом своїй пасажирці, щоб та позувала для відео. На 13-тій секунді стріму чути гуркіт – це було зіткнення машини з джипом, який їхав попереду. "Кума, ти жива?" - далі чути на відео.

Пізніше жіночий голос запитує: "Де телефон?" В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали тільки автомобілі. Також ця аварія спричинила тривалу пробку на одній з центральних автодоріг Чернівців.

Популярні новини зараз

Ухилянтам пояснили, коли у них почнуть відбирати речі

Чоловіків застерегли від помилки у ТЦК: читайте уважно

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, українську столицю знову шокувала жахлива аварія на кільцевій дорозі. Смертельне ДТП сталося в ніч з 11 на 12 жовтня.

Портал повідомляє, що легковик Honda недалеко біля господарського ринку влетів в двох пішоходів. Автомобіль їхав убік Жулянського мосту в той час, коли двоє чоловіків, порушуючи правила дорожнього руху, перебігали через смуги магістралі.

За словами свідка страшного інциденту, він разом із земляком і їх спільним знайомим підійшли до дороги. До цього вони разом розпивали спиртні напої недалеко від Кільцевої дороги.

Потім його друзі вирішили, що зможуть безперешкодно подолати проїжджу частину. Пішоходам вдалося перейти три смуги, проте в крайній лівій рухався автомобіль Honda. Вони не помітили авто, яке швидко рухалося по смузі.

Нагадаємо, Зайцева в кроці від свободи, прокуратура і рідні б'ють тривогу.

Як повідомляв Знай.uа, українських водіїв закликають зупинитися заради зменшення ціни на паливо.

Знай.uа писав, сім'я з немовлям потрапила в смертельне ДТП.