"ПриватБанк" попереджає клієнтів про масштабні перебої в роботі. Деякий час послуги будуть недоступними.

Про це повідомляє керівництво фінустанови.

Такі зміни можуть відбутися з суботи на неділю. Тому в банку радять українцям заздалегідь запастися готівкою, оскільки зняти гроші якийсь час не можна буде.

"В ніч з суботи на неділю ПриватБанк проведе масштабне оновлення архітектури процесингу банку. Ця процедура істотно поліпшить роботу програмних комплексів. Буде невелика технологічна пауза в роботі всіх систем Приватбанку - недовго і глухої ночі з суботи на неділю", - повідомила прес-секретар "Привату" Інна Музичук.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Також представники банку повідомляють, що операції з картками тимчасово призупинять.

"В рамках процесу міграції на нову версію системи управління всі операції з платіжними картками банку буде припинено з опівночі до 4 ранку. Подальша стабілізація роботи може тривати до 8:00 ранку неділі 14 жовтня", - попередили в банку.

"Також аналогічний "тайм-аут" цієї ночі візьмуть банкомати, термінали самообслуговування і торгові термінали банку. Подбайте про готівки заздалегідь, будь ласка", - підсумувала прес-секретар фінустанови.

Нагадаємо, щоб виманити кошти довірливих українців, шахраї вигадують нові афери щодня. Цього разу об'єктом злочинних дій стали банківські картки. Українців попереджають, що аферисти представляються представниками Нацбанку та намагаються дізатися деяку інформацію по картках.

Як повідомляв раніше Знай.ua, дві мешканки Австрії стали жертвами хакерів, які зламали їхні телефони та отримали доступ до банківських рахунків. Весь їхній вміст, а це за кілька тисяч євро на кожному, перевели в Україну.

Також Знай.ua писав, що у київських ріелторів з'явилася нова схема шахрайства.