Більшість синоптиків в Україні дають втішні прогнози. Так у найближчі вихідні в Україні збережеться суха і тепла погода, яку приніс антициклон Viktor.

У зв'язку з цим багато українців вже почали планувати на найближчі тривалі вихідні вилазки на природу, щоб насолодитися останніми теплими днями в цьому році.

Як повідомляють синоптики, у вихідні буде сухо, але часом похмуро.

У суботу, 13 жовтня, у південних, східних та західних областях можливі пориви вітру, місцями до 12 метрів в секунду. Вдень термометри покажуть від 15 до 19 градусів тепла, а на півдні та заході місцями навіть плюс 21.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

День захисника України наша країна відзначає в неділю, 14 жовтня, що збігається з великим церковним святом – Покрова Пресвятої Богородиці.

Згідно з розпорядженням Кабміну, громадян країни в понеділок, 15-го числа чекає вихідний.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, погода в Україні у День захисника України і на Покрову, 14 жовтня, в Україні очікується прекрасна - сонячна і тепла, з температурою повітря +14...+19 градусів, на заході і в південній частині +17...+22 градуси.

У Києві в найближчі дні і до Покрови буде малохмарна суха погода. Дощі малоймовірні, очікується багато сонця. Вночі та вранці можливі тумани. Температура повітря в столиці вночі очікується в межах +4...+9 градусів, вдень +14...+18 градусів.

Погоду у всіх областях буде визначати масштабна область високого атмосферного тиску, антициклон на ім'я "Віктор".

Нагадаємо, за порадою Наталки, людям, які летять у Великобританію або Ірландію варто дізнатися, як йде справа з їх рейсом, оскільки швидше за все буде штормовий вітер. На Сицилії і поряд з нею пройдуть дощі, а на далекому північному сході від Європи сніг та мороз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, в Україні в найближчі дні опади не очікуються, вдень температура повітря місцями перевищить 20° тепла.

Також портал "Знай.uа" писав, прихід осені часто супроводжується нудьгою, перепадами настрою, почуттям самотності та іншими граничними психологічними станами. Як пом'якшити сезонне загострення.