Днями український журналіст та блогер Денис Казанський розмістив на своїй сторінці у соцмережі пост, у якому жителька "ДНР" розкритикувала життя та владу "республіки".

"Без зайвих коментарів того, що зараз відбувається у республіці, виникає питання, коли ми все ж таки йдемо і яке майбутнє нас очікує. 5-ий рік ми не отримуємо нічого, крім обіцянок, судова система, яка була анонсована, так і не з'явилася, соціальні питання не вирішуються, а про бюджет нічого й говорити. Зате ми прийшли до виборів, але з кого вибирати? Із тих, хто знову буде лише наживатися на нас? На чому будується наше майбутнє і скільки ще нам чекати", - написала користувачка.

"Коли захотіли відділитися від України, щоб не годувати "бандерівців", але щось пішло не так", - зіронізував під постом користувачки Казанцев.

У коментарях журналіста масово підтримали інші користувачі.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Нагадаємо, помічник президента Росії Владислав Сурков зустрівся з так званим керівником псевдореспубліки "ДНР" Денисом Пушиліним.

Владислав Сурков

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що "сірий кардинал" Кремля зустрівся з Пушиліним задля того щоб обговорити питання підготовки "виборів" на окупованих територія. Крім того під час зустрічі піднімались питання соціальних виплат для "бюджетників" та проросійських бойовиків.

Денис Пушилін

Відзначається, що відразу ж після зустрічі Пушилін пообіцяв різке збільшення фінансування псевдореспубліки з боку Росії. Крім того ватажок бойовиків "ДНР" пообіцяв уповільнити темпи зростання цін.


Як писав раніше Знай.ua, у Чернігові бійці-добровольці влаштували бійку з колишнім депутатом обласної ради і любителем "російського світу" Андрієм Кислим. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив екс-боєць "Азова" Олександр Тарнавський.


Також Знай.ua писав про те, що у окупованому Криму все більше наростає невдоволення, місцеві жителі скаржаться на жадібність приїжджих російських туристів, які "ниють" з будь-якого приводу.