У вівторок, 9 жовтня у ДТП загинуло немовля. Інцидент стався у Львівській області.

Смертельна аварія трапилась біля села Угерсько, Стрийського району. Автомобілі Mersedes Benz і легковик Volkswagen зіткнулися на трасі. В результаті ДТП легковий автомобіль відкинуло в сторону і на узбіччі він влетів у дерево.

У Volkswagen перебувала сім'я з двома дітьми 7 років і 3 міс. Учасники аварії отримали тілесні ушкодження і травми різного ступеня. Однак від отриманих травм уже в лікарні померла дитина.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Про це повідомляє Національна поліція регіону.

Раніше повідомлялося, що В неділю вночі, 7 жовтня, під Києвом сталася страшна ДТП: на мотоциклі розбився відомий український політолог Дмитро Косенко.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомляє його друг, політичний експерт Кирило Молчанов.

Він розповів, що мотоцикліст їхав у бік Києва на дуже великій швидкості. Ділянка, на якому Косенко намагався повернути, був погано освітлений і тому він не помітив відбійник: не зменшуючи швидкості, водій влетів у огорожу. Від удару такої сили смерть настала миттєво, тіло сильно понівечене, а мотоцикл відкинуло на 200 метрів від нього.

Разом з Косенко їхала дівчина. Їй дивом вдалося вижити, зараз за її життя борються медики. На місці події працювала оперативно-слідча група та патрульна поліція.

З вересня 2014 року Дмитро Косенко працював на кафедрі політології у КНУ імені Шевченка Т., викладав. Косенко - лауреат премії НАН України для молодих вчених за цикл робіт "Концепція політичної влади в теорії комунікативної дії Юргена Габермаса".

Нагадаємо, відомий політолог загинула у жахливому ДТП. В місці повороту знаходиться погано освітлену ділянку.

Як повідомляв "Знай. ua", Зайцеву екстрено госпіталізували із зали суду. Наступне засідання суду відбудеться через тиждень.

"Знай. ua" писав, що тролейбус на швидкості влетів у натовп пішоходів. Тролейбус влетів у натовп людей на зупинці.