На Сході обіцяють перші заморозки вже на цих вихідних


В Укргідрометцентрі повідомили про похолодання на Сході України, що українцям варто чекати вже на цих вихідних. Очікується, що в ніч на 7 жовтня в Запорізькій і Дніпропетровській областях на ґрунті з'являться перші заморозки. Нічна температура опуститься до нульової позначки.


Незважаючи на зниження температури в Одеській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській областях протримається найвищий рівень пожежної небезпеки. Це пов'язано з поєднанням високої температури повітря і не опадів.


Зазначимо, що через різке похолодання ще у вересні, раптово збільшилася кількість інфекційних захворювань. Медики стурбовані і називають ситуацію незвичайною, тому що зростання кількості хворих на грип спостерігався вже на початку осені, а зараз ситуація вже виходить з-під контролю.
З кожним днем хворих на грип стає все більше і більше.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Так, в одну з клінік Києва з високою температурою, головним болем і слабкістю звернулися три сім'ї. Симптоми у них були ідентичні. Медики підтвердили грип групи B. Через важкий перебіг хвороби трьох дітей госпіталізували. Медики зробили все можливе, що б їх життя поза небезпекою.
Лікарі радять рятуватися профілактичними методами і не забувати про щеплень дітям. В цьому році прогнозують, що грип вразить тисячі українців. Фахівці впевнені, що краще за все подбати про свій імунітет заздалегідь.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 5 по 9 жовтня на українців чекають заморозки, опадів не прогнозується. Як повідомляє відомство, у п'ятницю, 5 жовтня температура вночі знизиться до 1-6° тепла в західних областях і на півночі Лівобережжя, заморозки складуть 0-5°.


Як повідомляв портал "Знай.uа" погода доб'є українців, синоптики повідомили про різке похолодання.


"Знай.uа" писав про те, що стихія готує удар під дих: що чекає українців.