З 5 по 9 жовтня на українців чекають заморозки, опадів не прогнозується.

Про це повідомляє "Хвиля" з посиланням на прес-службу Українського гідрометеоцентру.

Як повідомляє відомство, у п'ятницю, 5 жовтня температура вночі знизиться до 1-6° тепла в західних областях і на півночі Лівобережжя, заморозки складуть 0-5°.

У суботу, 6 жовтня вночі очікується 1-6° тепла, 7 жовтня температура повітря складе 4-9°.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

У Карпатах очікується тепла погода 15-20°, однак, вночі можна очікувати заморозків 0-5°.

На початку тижня 8-9 жовтня у західних областях очікується невеликий дожль. Температура вночі буде 5-10°C, вдень 15-21°.

На решті території країни опадів не очікується. 8 жовтня у центральних та східних можуть бути заморозки 0-3°. Вдень 13-18° тепла, у південній частині 16-21°.

Раніше повідомлялося, що останній робочий день в Україні буде сухим і сонячним в більшості регіонів. Так, у п'ятницю, 5 жовтня, поривчастий вітер залишить українців у спокої, а температура повітря підвищиться.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише відомий народний синоптик Наталка Діденко.

Над Україною завтра розташується антициклон. Отже, буде сухо, ясно і сонячно. Практично всюди найближчої вночі очікуються заморозки 0...-4 градуси, - Наталка Діденко

Так, метеоролог зазначила, що по всій території України буде свіжо, а стовпчик термометра в середньому триматиметься в межах 9-14 градусів в центрі, півночі і сході. У південному та західному регіонах буде дещо тепліше: від 13 до 16 вище нуля. Вночі очікуються різкі заморозки, температура знизиться дуже істотно.

Нагадаємо, у другій половині жовтня українцям доведеться пережити морози до -12 градусів, а от сама зима, хоч і буде холодною, але снігу чекати не доводиться.

Як повідомляв портал "Знай.ua", багато українців вже встигли на власному досвіді відчути перепади температури, які спостерігаються в Україні. По всій видимості, така тенденція збережеться до наступної весни.

Також "Знай.ua" писав про те, яка погода очікується на вихідних.