Агенти кровожерливого "руського міра", які покликали путінських головорізів на Донбас, принесли на українську землю війну і злидні. У цих місцях в бізнес повернувся бартер: цвяхи на косметичний ремонт.

Про це в інтерв'ю українським журналістам розповів уродженець Нагірного Карабаху Армен, який втік до України від війни. І за іронією долі в даний момент проживає в одному з окупованих міст в Донецькій області.

Донбас

"Я ще в березні 2014-го зрозумів, яка біда на нас насувається, коли побачив кадировців і росіян на вулицях, і місцевих дурників, які радо їх зустрічали", — поскаржився Армен.

Донбас

Популярні новини зараз

"Воювати буде кожна мр*зь": колишній чернець розповів, що війна триватиме роки, не місяці

Штрафи за неявку у ТЦК можуть бути нескінченними: шлях до 160 тисяч – невеликий

Старість – не аргумент: українцям після 60 років все одно доведеться йти в ТЦК

Жителі трьох областей зможуть не платити за газ цієї зими: кому допоможуть

Показати ще

За словами Армена, місцеві чомусь були впевнені, що з приходом Російської Федерації, яка візьме "під крильце" Донбас, а всім місцевим дасть російське громадянство, їх проблеми відразу ж вирішуватимуться.

"Грошей у більшості людей немає зовсім. Мені клієнти стали приносити речі, просять прийняти їх в якості оплати: вони мені цвяхи або паяльник, я їм - дрібний ремонт. Беру, — розповідає житель окупованих територій. — Російські "брати" повернули нам те, від чого ми втекли 25—30 років тому - війну, злидні, безнадійність".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові готують широкомасштабні навчання в Азовському морі у відповідь на російські військові маневри.

"Хочу надати інформацію, про яку я ще нікому не розповідав, що українські військові також планують провести серйозні вчення в Азовському морі", - сказав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.

Варто нагадати, що терористичні угруповання так званих "Л/ДНР" з кожним днем стають все менше за чисельністю, хоч і намагається це приховати.

Нещодавно вони втратили ще двох найманців. Щоб не залишати такий факт в таємниці, знімки ліквідованих бойовиків опублікував на своїй сторінці в Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан. Військовий зазначив, що наприкінці минулого місяця стало відомо про смерть Михайла Немирівського з Москви (позивний "Батько Тук"), а 4 жовтня не стало терористки з Краматорська.

Нагадаємо, нульова ступінь довіри: весь світ повстав проти Путіна.

Як повідомляв Знай.uа ватажок бойовиків "ДНР" приправив маячнею сторінки польської газети.

Знай.uа писав, українські герої відправили цілий натовп бойовиків в гості до Захарченка.