Відома українська співачка Катерина Бужинська розповіла про намагання зірвати її концерт у Львові.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що 3 жовтня прихильники співачки із купленими білетами зібрались поблизу входу до Львівського Державного цирку, де мав пройти концерт української співачки.

Проте після довготривалого очікування їх так і не впустили до концертної зали, адже організатори шоу не зробили всі належні платежі за оренду.

Варто віддати належне співачці, яка вже перед самим виходом на сцену дізналась про величезні проблеми, які поставили виступ під питання. Зокрема, Катя Бужинська вийшла до людей і особисто пояснила всю ситуацію.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Крім того співачка звернулась до керівництва цирку з проханням впустити людей до залу, зазначивши, що візьме на себе всі організаційні питання. Через п'ять хвилин, як і пообіцяла Катерина, людей почали пускати в приміщення.

До слова співачка після всього пережитого вийшла на сцену та відіграла прекрасний концерт, тричі вийшовши на біс.

"Аферисти-організатори не сплатили оренду приміщення Львівського Державного цирку і звукового і світлового обладнання! У зв'язку з цим глядачів не пускали в зал. Моя команда і я були готові до виступу і останніми дізналися про існування цієї проблеми. Сказати, що це шок - нічого не сказати! Тому я вирішила вийти до людей і прояснити ситуацію! Слава Богу, концерт все ж відбувся! Але мені доведеться подати в суд на горе-організаторів .... колеги-артисти будьте уважні і обережні", - написала зірка в Facebook.

Разом з тим варто відзначити, що раніше усі чутки про те що популярний український актор, шоумен та співак Андрй Данилко назавжди прощається з образом Вєрки Сердючки, закінчує музичну кар'єру та йде зі сцени виявилися неправдою. Відповідну заяву Сердючка зробила на своїй офіційній сторінці в Instagram.

У посту було написано, що актор Андрій Данилко, якому належить образ Вєрки Сердючки, повернувся з відпустки і почуває себе пречудово.

"Хочемо спростувати поширену інформацію про те, що концерт VERKA SERDUCHKA & Band в Одесі 13 липня 2018 стане останнім в кар'єрі. Перефразовуючи класика, скажемо, що чутки про завершення кар'єри VERKA SERDUCHKA дуже перебільшені. Артист щойно повернувся з відпустки і перебуває у відмінній формі", - йдеться у пості.

Нагадаємо, скандальний Козловський після зриву концертів став поетом.

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода знайшла собі нове застосування.

Також "Знай.ua" писав, що Седокова протерла дзеркало голим задом.

Дорн скасував концерт у Одесі, де на вихідних активісти зірвали виступ Лободи