У середу, 3 жовтня, в поїзді "Львів-Запоріжжя" стався трагічний випадок - померла пасажирка, яка їхала до Кривого Рогу. Молоду жінку без ознак життя виявила в спальному вагоні провідниця потяга.

Поїзна бригада викликала на криворізький вокзал медиків і правоохоронців. Поліцейські провели слідчі дії та опитування залізничників. Через інцидент відправлення поїзда було затримано на півтори години.

Правоохоронці не давали ніяких коментарів під час проведення слідчих дій. Подробиці трагедії стали відомі пізніше.

Так, прес-секретар поліції в Дніпропетровській області Анна Старчевська повідомила що пасажирка померла природною смертю. Померлій було близько 33 років. Вона проживала в одному з сіл Кіровоградської області.

Слідів насильницької смерті на тілі загиблої не виявили. Але, незважаючи на це, правоохоронці все одно вдадуться до судово-медичної експертизи та проведуть розтин тіла жінки.

Крім того, протягом доби поліція відкриє кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" з позначкою "природна смерть".

Популярні новини зараз

Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Дивіться: пасажира виштовхали під час руху поїзда.
Інцидент стався на станції Кривин в Хмельницькій області. З'ясувалося, що касирка не змогла роздрукувати кільком пасажирам інтернет-квитки, а провідниця і начальник поїзда відмовилися пускати в потяг цих пасажирів.

Нагадаємо, на залізничному перегоні між станціями Дарниця та Київ-Дніпровська електричка на смерть збила чоловіка. 32-річний чоловік йшов по залізничній колії в навушниках. Через гучну музику, він не почув, як наближається електричка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", біля залізничної станції Миронівка Київської області швидкісний потяг на смерть збив жінку на мопеді.

Також "Знай.ua" писав, на станції Пологи у Запорізькій області 26 пасажирів поїзда №227 Київ-Бердянськ постраждали через невдалу зчіпку вагонів.