Сьогодні не те що немає заборони на роботу, сьогодні працювати потрібно обов'язково. Предки говорили: «Не сядеш без діла на Кіндрата та Іпата - будеш багатим». Потрібно прибрати вдома, прибрати у дворі, зробити дійсно сильне генеральне прибирання, щоб в усього було своє місце і щоб очам приємно дивитися. Тримай двір, тоді і до двору добро прийдеться. Також сьогодні була традиція удобрювати землю. Іноді це робили гноєм, але сьогодні брали золу з печі і розкидали її на городі, щоб сила тепла і вогню приносила хороший урожай.

Цей день також вважається днем пам'яті святителя Димитрія Ростовського, який допомагає при грудних хворобах. Знахарі сьогодні лікували грудницю у жінок, що годують своїми змовами. Люди молилися святому про зцілення. Щоб вилікуватися зарізали свиню чи порося і салом змащували грудницю, примовляючи: «Силою Чесного Животворящого Хреста зціли, Господи, рабу Божу (ім'я) від хвороби».

Якщо сьогодні ви побачили вдома павутину, але на ній не було павука, то це до фінансового благополуччя. А якщо павутина торкнулася вашого обличчя, то потрібно терміново загадати бажання. Воно повинно збутися до кінця місяця.
Сьогодні потрібно бути спокійним і не «шукати» сварок, у всьому знати міру. Будь-яка злостивість або агресія, або прояв заздрості сьогодні будуть покарані, це призведе до неприємностей у фінансовій сфері. Тому краще займатися спортом, медитувати, читати. Можна сісти на нову дієту. Не лякайтеся, сьогодні ще можуть наснитися страшні сни.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Люди, які народилися сьогодні всього доб'ються в житті, чого захочуть. Їм потрібно носити цитрин.