У порівнянні з вереснем 2017 року, в 2018-му продажі нових легкових автомобілів в Україні знизилися на 14% до 6,8 тис. одиниць.

Цю інформацію повідомляє асоціація "Укравтодром", передають Українські Новини.

"З приходом осені український ринок нових легкових автомобілів трохи охолов. У вересні автопарк України поповнився новими легковими автомобілями в кількості 6,8 тис. одиниць. В результаті, сформована влітку позитивна динаміка на ринку відносно показників продажів минулого року знову змінилася на падіння. Попит на легкові авто в порівнянні з вереснем 2017 року зменшився майже на 14%" асоціація

У повідомленні говориться, що найпопулярнішим брендом у вересні стала Toyota з показником 918 реалізованих автомобілів. Якщо порівнювати з минулим роком, японський бренд погіршив результат на 20%.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Другий рядок рейтингу зайняв Renault з показником 697 автомобілів. У 2017 році його продажі були вищими на 2%.

На третьому місці автомобіль німецької марки Volkswagen - 501 нова машина.

У порівнянні з минулим роком, продажі Volkswagen впали більш ніж на третину (-34%).

На четвертій сходинці автомобіль KIA436 авто (-5% до вересня 2017).

Представник корейського автопрому Hyundai замикає вересневу п'ятірку лідерів з показником 407 зареєстрованих нових легкових автомобілів (на 2% більше, ніж у 2017).

Нагадаємо, правильно кажуть у народі, готуй сани влітку. Якщо ви хочете, щоб ваша машина пережила цю зиму без всяких проблем, потрібно починати її готувати вже зараз. Експерти УНІАН розповіли, що вам потрібно зробити перед початком холодів.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", теплі деньки вже позаду. Пора захистити свій автомобіль від майбутніх негараздів. Простий спосіб, як зберегти кузов в несприятливий сезон доступний кожному – воскова поліроль запобігає будь-якій загрозі. Передає Авто24.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що українським водіям підкинули дуже сумну новину. Через зростання вартості нафти за барель ціна бензину різко підніметься.