Скандальну правду про "амбітні плани" загиблого ватажка "ДНР" Олександра Захарченка розкрив його колишній радник Олександр Казаков.

Про це повідомляють росЗМІ.

За словами екс-радника, ліквідований ватажок "ДНР" Олександр Захарченко хотів, щоб окупований Донбас був приєднаний до Росії на особливих правах. Він амбітно вірив в те, що український Донбас стане "російським" як регіон-донор.

Захарченко

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Екс-радник загиблого ватажка вважає, що Донбас нібито мав великі економічні успіхи під час правління Захарченко.

У число сумнівних досягнень ватажка "ДНР" він включив відкриття невеликого цеху із виробництва консервів у Новоазовському районі, запуск металургійного комбінату ЮМЗ і виробництво скандального трамваю ("Я — Донецький!").

Окрім того, Казаков вважає, що завдяки Захарченку у "ДНР" нібито почала розвиватися швидкими темпами оборонна промисловість. Він підкреслив, що Захарченко свято вірив у те, що Донбас стане Росією. Але він не хотів, щоб регіон прийшов до Путіна жебраком.

Олександр Захарченко

[quote author=""]"У Донецька своя, власна гордість. Регіон, який був свого часу індустріальним серцем великої Росії, який після розпаду СРСР годував Україну, повинен був, на думку Захарченко, увійти в Росію як регіон-донор", — підсумував екс-радник.

Нагадаємо, запис з камер відеоспостереження біля кафе "Сепар" в Донецьку, де був ліквідований ватажок "ДНР" Олександр Захарченко, суперечить показаннями підозрюваного у його вбивстві.

Олександр Захарченко

Як повідомив російський журналіст, головний редактор "Еха Москви" Олексій Венедиктов у своєму Telegram-каналі, затриманий заявляв про встановлення вибухового пристрою в туалеті під раковиною.


Як писав раніше Знай.ua, у мережу потрапив відеозапис вибуху в Донецьку, який забрав життя ватажка "ДНР" Олександра Захарченко.

Захарченко

Відеозапис з камер зовнішнього спостереження продемонстрували у випуску новин російські ЗМІ.

На відеозаписі видно, як до кафе "Сепар" під'їхали кілька машин, з яких вийшов Захарченко і його бойовики зі зброєю. Після того, як ватажок "ДНР" увійшов у приміщення, стався вибух.


Також Знай.ua писав про те, що у мережі прогриміла новина про те, що бойовик Ігор Хакімзянов дав перший коментар після того, як він потрапив в епіцентр вибуху в окупованому Донецьку.