В Україні близько 20 мільйонів користувачів інтернету. І фахівці змогли визначити найпопулярніші сайти серед жителів нашої країни.

Лідерами по відвідуваності в Україні стали: Google, YouTube, Facebook, Olx та сервіс "Приватбанку".

Відомо, що до рейтингу увійшов портал ukr.net він посів 5-е місце. Детальніше можна побачити на інфографіці. Про це пишуть українські ЗМІ.

Ситуація в Україні практично не відрізняється від ситуації в європейських країнах. Де, як і в Україні, лідером по відвідуваності став пошуковик Google.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

А от щодо "санкційних" ресурсів тут справи йдуть інакше. Російський пошуковик Yandex значно втратив популярність серед українців, що допомогло Google підвищити рейтинги. І такі сервіси, як Youtube і Facebook щодня нарощують аудиторію.

хлопчик за комп'ютером

Однак, заблоковані російські ресурси все ще входять до десятки лідерів по відвідуваності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американський оператор Verizon почав тестування першої в світі мережі інтернету нового покоління 5G. Тепер користувачі зможуть насолодитися неймовірною швидкістю передачі даних по бездротовій мережі.

Мережа 5G з'явилася в декількох районах Лос-Анджелесу, Х'юстону, Сакраменто та Індіанаполісу. Абоненти Verizon перші три місяці користуватимуться 5G безкоштовно, потім їм доведеться платити щомісяця до $70.

Варто нагадати, що у Великобританії у відкритий доступ в інтернет потрапили відомості про кількох міністрів. Причиною помилки стала вразливість у системі безпеки програми Консервативної партії. Така інформація стала відома від видання Sky News.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, у відкритому доступі були особисті дані та номери мобільних телефонів міністра фінансів Філіпа Хаммонда і колишнього глави МЗС Великобританії Бориса Джонсона.

Нагадаємо, путінські хакери народили небезпечний вірус.

Як повідомляв Знай.uа Apple поставила Ростелеком на місце.

Знай.uа писав, український інтернет-провайдер засвітився в роботі на "ДНР".