Жовтень не готує українцям ніяких погодних сюпризів, на відміну від листопада, який виявиться досить суворим.

Цю інформацію повідомляє народний синоптик Леонід Горбань, передає "Обозреватель".

За словами синоптика, вже на початку листопада українці, в більшості регіонів, побачать сніг. Місяць буде дивувати погодними примхами постійно.

"Перший тиждень листопада порадує плюсовою температурою, вдень 7-9 градусів. Після 7 числа очікуються заморозки до -2-3 градусів. До 23 листопада будуть постійні перепади температур – три дні морозів і три дні тепла будуть чергуватися. Далі, до кінця місяця, температура почне знижуватися – 7-12 градусів" Леонід Горбань

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Крім того, експерт зазначив, що наприкінці листопада почнеться відлига - стовпчики термометрів покажуть плюс. У той же час, Горбань розповів, що грудень виявиться теплішим, ніж листопад. В останній місяць 2018 року Україну заллють дощі.

Нагадаємо, кожен день погодка восени викидає щось новеньке: то тепло, то холодно, то дощ, то сонце. Мінливість продовжиться і сьогодні. Ще вчора виходило сонечко, а вже сьогодні по всій Україні пройдуть дощі. Радує, що хоча б невеликі.

На Заході дощі пройдуть по всіх областях, хоча температура трохи підніметься. Температура повітря від +14 до +16 градусів вдень, а вночі без змін: +7…+9 градусів. Температура однакова скрізь, крім Ужгородської області, тут удень +16…+18 градусів, а вночі від +8 до +10. Вітер південно-західний 5-10 м/с.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", осінь вже повністю вступила в свої права і може принести нам купу неприємностей. Про найбільш поширених хворобах осені і про те, як їх уникнути читайте в матеріалі Clutch.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що осінь це не тільки стильний кардиган, модні черевики і особливий теплий макіяж. Зачіска має величезне значення. Але найчастіше в дощову осінню погоду важко зберегти стильну укладку.