Користувачі соціальні мереж влаштували черговий троллінг президенту Росії Володимиру Путіну. І, як стало відомо, небезпідставно.

Володимир Путін

Приводом для глузувань стало відео з саміту СНД, який відбувся 28 вересня у столиці Таджикистану.

В ході офіційного заходу Путін показово читав книгу, тим самим висловлюючи цілковиту байдужість до подій і виступаючих на заході.

Для пафосного "читання" він обрав один із томів Олександра Пушкіна. Користувачі одразу ж прозвали Путіна "актором погорілого театру".

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Люди дивуються, навіщо був потрібен цей дешевий спектакль. Деякі запевняють, що таким чином Путін лише підтвердив, що у нього комплекс неповноцінності.

"А взагалі навіщо за стіл переговорів книгу з собою приносити, манія величі зашкалює, та й по відношенню до партнерів виглядає непристойно", "Комплекс неповноцінності!", Для кого все це, і кому цікаво, кошмар і дешовка, іміджмейкери хренові", "Дешевий понторіз", "Подворотня демонструє інтелігентність", "Демонструє свою повну відсталість від сучасного світу і сучасних технологій, як і від сучасного етикету у розвиненому техно світі", – засипали користувачі коментарями під відеороликом.

Нагадаємо, у Великобританії у вересні була видана сатирична книга "Володимир Путін: лайф-коуч".

Така інформація з'явилася від британського видання ВВС.

путін

Автором книги став Роб Сіерс, креативний директор рекламного агентства МсСапп Enterprise. Слід уточнити, що в 2017 році він вже випустив книгу "віршів" Дональда Трампа. Вірші в стилі сатири були зібрані з оригінальних твітів керівника США і цитат з його промов.

Одразу ж після публікації книги про Трампа Сіерс прийняв рішення написати про Путіна І якщо американський керівник, як зазначила авторка, - це справжній поет, то російський лідер - коуч від природи.

Путін


Як писав раніше Знай.ua, будь-яке рішення Вашингтону з приводу введення нових санкцій проти Російської Федерації дається США вельми непросто, адже за будь-якої неправильної дії можуть з'явитися серйозні наслідки.

Дональд Трамп та Володимир Путі


Також Знай.ua писав про те, що Україні вдалося досягти відносної енергонезалежності, але все тільки через скорочення споживання ресурсів.