Одессу шокувало чергове зникнення жінки. І справа в тому, що дівчина зникла не сама, а з маленькою дитиною.

Так, одесити шукають дівчину з півторарічною дитиною, які безслідно зникли. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби одеської поліції.

Відомо, що свекруха зниклої звернулася до поліції, розповівши, що інцидент стався серед білого дня.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Жінка зайшла в магазин на вулиці Середньофонтанській, а 23-річна Олена Балан не стала заходити всередину, залишившись з дитиною на вулиці", – йдеться у повідомленні.

Коли ж вона вийшла, то побачила лише порожню коляску – невістки з онуком вже не було. Є інформація, що дитина була одягнена у куртку гірчичного кольору, темні сині джинси і взуття з камінчиками. Поліція встановлює місцезнаходження зниклих.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Коломия Івано-Франківської області правоохоронці викрили злочинну групу, яка протягом двох років тримала в заручниках 32 людини, влаштувавши на окремій території "трудовий табір". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції Івано-Франківщини.

Зазначається, що умови, в яких весь цей час тримали людей, ніяк не можна назвати людськими. З 32 бранців троє - малолітні: 1,5 року, 7 та 9 років.

Варто нагадати, що у Гостомелі невідомі молодики розбили скло в автомобілі і викрали папку з плануванням будівництва будинку. Про це повідомляє Київ оперативний. Так, зараз вже відомо, що невідомі молодики розбили скло в припаркованому автомобілі і викрали папку з документами, а не сам автомобіль. Крім того власник авто зазначив, що знайомим не вдалося наздогнати злочинців.

"Справа в тому, що в моєму припаркованому автомобілі розбили скло і викрали папку з проектами планування будинку. Все сталося біля в'їзду в Гостомель 07.09.2018. Нижче додаю фото людей, які це зробили. Авто (#Volkswagen # RLA18260 Pl) та особи, яких зафіксувала камера спостереження, але наздогнати моїм знайомим їх не вдалося. Може хто бачив це авто або упізнав цих людей?" - йдеться у підписі до фото.

Нагадаємо, український моряк потрапив у полон до піратів в Нігерії.

Як повідомляв Знай.uа у Києві схопили людину Кадирова.

Знай.uа писав, киян благають допомогти повернути зниклу дівчинку.