У мережевих тролів справжнє свято. Буквально днями в інтернеті з'явилося відео, на якому важлива шістка "Антимайдану" Гнат Кромський (Топаз) розповів, що визнає незалежну Україну та засуджує військове вторгнення Російської Федерації.

Ці кадри з'явилися в мережі завдяки сюжету харківського видання АТН.

Так, на відеозаписі так званий Топаз визнає агресію Росії і заявляє, що не збирається повертатися ні на Донбас, ні їхати в Росію. Найближчим часом він буде знаходитися в Харкові, з сім'єю.

Популярні новини зараз

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

"Ти підтверджуєш, що Україна – це незалежна держава і Росія веде війну проти України? Ти підтвердиш? – Так. – Що забрала у нас Крим і воює проти нас? – Так. Я просто хочу додому, хлопці. – Чий Крим? – України. Не збираюся я їхати в Росію! – Донбас? – Ні, якщо б я хотів поїхати на Донбас, я б поїхав по обміну. – Ти підтримуєш бойовиків на Донбасі? – У них свої погляди", - відповідає "Топаз".

Нагадаэмо. раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 28 вересня, Жовтневий суд Харкова прийняв рішення про звільнення скандально відомого учасника "Антимайдану" Гната Кромського, більш відомого під позивним "Топаз". Про це розповів адвокат засудженого Дмитро Горшколєпов.

Зараз вже відомо, що одного з "творців" "ХНР" звільнять з місць позбавлення волі відповідно до так званого "законому Савченко".

Варто нагадати, що поки в Україні думають, чи вводити нарешті виборчу реформу, до влади рветься син колишнього президента-втікача Віктора Януковича, підозрюваного у державній зраді.

Олександр Янукович намагатиметься будь-яким чином отримати "реванш" за допомогою нової політичної партії. Про це пишуть користувачі соціальних мереж, які помітили, що у Facebook вже зареєстровано спільноту, присвячену новій "політсилі".

Нагадаємо, любитель "російського світу" захотів виступити для українців.

Як повідомляв Знай.uа війна дружбу не зіпсує: голос антимайдану "вибухнув" від власного марення.

Знай.uа писав, експерт розповів, як "купуватимуть" українців перед виборами.