Днями в ефірі російського пропагандистського каналу показали програму "Час покаже" куди зателефонувала жінка, яка представилася киянкою. Жінка нібито ридала від горя і благала Росію про допомогу через "захоплення" церков.

Кремлівська плакальниця представилася Юлією Олександрівною, яка дзвонить "матері міст руських" та розповіла жахливу історію.

Уривок відеозапису програми на своїй сторінці в Facebook опублікував Сергій Запорізький.

"Ми вже готуємося боронити Києво-Печерську лавру, всі монастирі. Будь ласка, допоможіть! Ми всі, моя сім'я, ходимо в Введенський монастир, ми належимо до української, нехай, православної церкви, але Московського патріархату. Ми вже домовилися, що якщо все буде захоплено — ми раз у рік будемо добиратися через Лісабон або через Варшаву в Москву і там будемо сповідатися і причащатися. Тому що ми тут дуже страждаємо", — звернулася за допомогою до окупантів Юлія.

У мережі російську передачу з нещасною "киянкою" підняли на сміх.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

"Памахите! Ми не можемо сповідатися священикам Київського патріархату, нам потрібен тільки Мацковский поп на посаді не нижче майора:)", "Що знову, як у 2014, раніше плакала про російську мову, тепер про церкви?", "Я ржу. В студії по сусідству записували?"; "Навіть слово Лісабон знає. Дійсно, найкоротший шлях до москви"; "Раз гроші є такий гак робити, то все не так погано в Україні", — коментують відео.

Відзначимо, що останнім часом почастішали провокації з боку противників надання автокефалії Українській православній церкві. Люди, які видають себе за парафіян Московського патріархату, заявляють про розкольництво і порушення своїх прав.

Нагадаємо, необґрунтоване звинувачення висунув російський політолог Сергій Кургінян - він заявив, що Україна намагається вирішувати проблему з конфліктом на Донбасі силовими методами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відомий російський коментатор і журналіст Василь Уткін отримав величезний гонорар від "Першого каналу" за коментування одного матчу.

Також "Знай.uа" писав, на популярному російському каналі вийшов ролик приурочений до 200-річчя з Дня народження "великого реформатора Олександра ІІ. Ведучий прямим текстом розповів, що російські люди не були готові до "свободи" і хотіли б залишитися "рабами".